Ponturi Pariuri Fotbal Botosani vs Farul Constanta

Superbet

Botosani-Farul Constanta

Etapa a 14-a din Liga 1 se deschide cu una din cele mai imprevizibile dispute. Gazdele sunt pe locul 4 aflate la nouă lungimi de liderul CFR având 24 de puncte. 

Moldovenii sunt una din cele mai stabile trupe din acest sezon, fiind candidați la a treia calificare succesivă în ”play-off”.

cota2.ro

După un start consistent, Farul Constanța a ieșit treptat din zona Top6. Acum, Farul este pe locul 9, cu 18 puncte, dar cu un joc mai puțin disputat după amânarea disputei cu FCSB, din etapa anterioară.

  • Botosani: D D D D L
  • Farul Constanta: L L W L L

În etapa trecută, moldovenii au bifat doar un 1-1 la CS Mioveni, ajungând practic la cinci egaluri la rând la nivel oficial. Am adăugat aici și duelul de Cupă, 0-0 la FC Argeș, pierdut în cele din urmă la loviturile de departajare. De-altfel, după Sepsi, ”roș-alb-albaștrii” au cele mai multe remize în actualul sezon de Liga 1, 6 la număr. 

Farul trebuie să scoată un scor pozitiv pentru a nu-și complica lupta pentru Top6. Constănțenii au două partide pierdute la rând, ambele în deplasare: 0-1 la Voluntari și 1-2 la FC Argeș. De altfel, în ultimele cinci dispute oficiale, trupa lui Gheorghe Hagi are o victorie și patru insuccese. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Botosani vs Farul Constanta
Pronostic:
Peste 0.5 goluri în meci ,Peste 5.5 cornere în meci ,Peste 2.5 cartonașe în meci
Cota
1.50
Cota finala: 1.50
Profit: 4.00
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro