Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.36

Superbet

1.Liverpool-Brighton

Liverpool joacă foarte bine în această perioadă, iar echipa este așteptată de fani pe Anfield, pentru a celebra și succesul din weekend-ul trecut de la Manchester United, cu scorul de 5-0. Astazi, de la ora 17:00, formația lui Jurgen Klopp primește vizita echipei Brighton, o formație incomodă în deplasare, într-o partidă din etapa a 10-a în Premier League.

Liverpool a câștigat în ultimele două etape cu scorul de 5-0, cu Watford și Manchester United, de fiecare dată în deplasare. Astfel, acum are șansa de a deveni a treia echipă din Premier League care se impune la o diferență de 5 goluri în trei partide legate, după Chelsea în 2010 și Manchester City în 2017. „Cormoranii” sunt pe locul 2, la un singur punct de liderul Chelsea, care va juca de la aceeași oră cu Newcastle.

cota2.ro

După partida istorică din etapa precedentă, vedetele echipei au avut „liber” la mijlocul săptămânii, în partida din Cupa Ligii de la Preston, câștigată cu 2-0. Doar Matip a fost titular, în timp ce Jota și Firmino au fost rezerve neutilizate. Jurgen Klopp are totuși probleme la mijlocul terenului înaintea acestei întâlniri. După Thiago și Elliott, alți trei jucători au acuzat accidentări, Milner, Keita și Fabinho. Ultimii doi sunt incerți. Astfel, lângă Henderson ar putea să apară Oxlade-Chamberlain și Curtis Jones.

  • Liverpool: W W W W D
  • Brighton: L L D D D

Poate că Brighton nu mai este în cea mai bună formă, dar se încurajează pentru confruntarea cu Liverpool cu faptul că nu a pierdut niciun joc în deplasare în campionat, având 8 puncte din 12 posibile. Doar Liverpool, Chelsea, West Ham United și Brentford mai au zero în dreptul înfrângerilor, în partidele susținute „afară”.

2.Univ.Craiova-Mioveni

Universitatea Craiova revine în topul Ligii 1, sub comanda lui Laurențiu Reghecampf. Înaintea etapei a 14-a, ”juveții” sunt pe locul 2, cu 25 de puncte, încercând să nu piardă legătura cu liderul CFR Cluj, cel care conduce prima divizie cu un avantaj de opt puncte.

Astazi, de la ora 19:00, oltenii au toate șansele să-și continuă acest traseu solid, primind acasă vizita unei formații aflate foarte aproape de zona periculoasă. CS Mioveni este abia pe poziția a 12-a, cu 12 puncte.

  • Univ.Craiova: W W W W W
  • Mioveni: D L W D L

Miercuri, craiovenii nu au avut probleme în Cupa României, trecând clar în deplasare de Minaur Baia Mare, cu 4-0. Astfel, ”alb-albaștrii” au ajuns la șase victorii oficial la rând fără gol primit. Un singur eșec au suferit oltenii în ultimele zece dispute oficiale, este vorba de un 0-1 consemnat în fața liderului din Liga 1, CFR Cluj. 

Universitatea are cel mai bun atac din Liga 1 în acest moment, cu 23 de goluri marcate, la fel ca și FCSB, cu specificația însă că ”alb-albaștrii” au un meci mai mult jucat decât bucureștenii. Este de remarcat că gazdele de sâmbătă au marcat cel puțin un gol în fiecare joc domestic din acest sezon de Liga 1.

Gazdele au un singur eșec suferit acasă în acest sezon intern, un 1-2 cu Botoșaniul, o altă trupă din zona superioară, pe 1 august.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Liverpool vs Brighton
Pronostic:
Liverpool marcheaza peste 1.5 goluri, Liverpool câștigă oricare din reprize
Cota
1.35
Univ.Craiova vs Mioveni
Pronostic:
Univ.Craiova câștigă, Univ.Craiova va avea cele mai multe cornere
Cota
1.75
Cota finala: 2.36
Profit: 12.24
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro