Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.66

Superbet

1.Inter-Udinese

Duminica de Serie A începe pe Stadio Giuseppe Meazza, unde campioana Inter joacă împotriva lui Udinese, de la ora 13:30, în etapa a 11-a. 

Inter a luat doar un gol în precedentele 7 dueluri directe, în care friulanii au obținut numai două remize. Ultimul succes al lui Udinese în fața nerazzurrilor datează din decembrie 2017, 1-3 chiar la Milano. 

cota2.ro

De altfel, Inter e echipa contra căreia Udinese are cele mai multe goluri marcate în deplasare, în Serie A: 52 în 48 de meciuri, cu un bilanț de 10 victorii, 11 remize și 27 de înfrângeri. 

  • Inter: W D W L W
  • Udinese: D D D D L

Inter începe etapa pe locul 3, la 7 puncte în spatele tandemului din fruntea clasamentului, format din Napoli și Milan. Însă parcursul gazdelor în actuala ediție de campionat este identic cu cel din sezonul trecut, la finalul căruia a fost câștigat cel de-al 19-lea titlu al clubului. Și în stagiunea 2020/21, la finalul primelor 10 runde, milanezii aveau 6 victorii, 3 remize și un eșec. De asemenea, în ambele cazuri au marcat 26 de goluri (cel mai bun atac din Serie A), însă acum au doar 12 goluri primite, față de 14 anul trecut. 

Oaspetii merg la Milano de pe locul 14, unde au ajuns în urma seriei negative din ultima lună și jumătate. După un start de campionat foarte bun, Udinese are acum 7 meciuri la rând fără victorie. Pe cele mai recente 4 le-a terminat la egalitate. 

2.Atl.Madrid-Betis

Campioana en-titre a Spaniei, Atletico, vine după trei partide consecutive fără victorie, în toate competițiile.Gazdele au pierdut acasă cu Liverpool, în Liga Campionilor, iar apoi au remizat două meciuri la rând în La Liga, 2-2 cu Sociedad și 2-2 cu Levante.

Atletico este pe locul 6 în acest moment, cu 19 puncte acumulate în zece partide, întrucât trupa lui Simeone are un meci mai puțin disputat. Sunt cinci puncte momentan între alb-roșiii din capitala Spaniei și liderul Sociedad, care are 24 de puncte.

  • Atl.Madrid: D D L W W
  • Betis: W W D W L

Betis, pe de altă parte, adversara de duminică a lui Atletico, este într-o formă de zile mari. Andaluzii au patru partide la rând fără eșec, în toate competițiile, iar în campionat au bifat trei victorii consecutive, cu Alaves, Rayo și Valencia. Formația chilianului Manuel Pellegrini este pe locul 4, cu 21 de puncte, tot atâtea cât Real Madrid și Sevilla, ocupantele locurilor 2 și 3.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Inter vs Udinese
Pronostic:
1x&II1+
Cota
1.30
Atl.Madrid vs Betis
Pronostic:
1x&0-4g/meci
Cota
1.28
Cota finala: 1.66
Profit: 3.96
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro