Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 3.87

Superbet

Liverpool vs Atl. Madrid

Grupele Ligii Campionilor

cota2.ro

03.11.2021, ora 22.00

 

Atletico vine cu un moral bun in Anglia după victoria la scor impotriva lui Betis, echipa in crestere de forma, dar care insa, a fost potolită de prestația excelentă a trupei lui Simeone. Insă, pentru acest joc, tehnicianul spaniol nu se poate baza pe cativa jucatori importanti si anume: Lemar, Griezmann, Kondogbia, Savic, Llorente.

Liverpool ca și in meciul cu Atletico, nu a reusit sa profite de avantajul de 2 goluri, astfel incat Brighton a reusit sa ii egaleze pe cormorani si sa obtina 1 punct pe Anfield. Klopp are insa o misiune speciala pentru acest joc și anume să afiseze o apărare intactă in aceasta seara. Liverpool a primit 5 goluri in cele 3 jocuri din grupa.

 

Milan vs Porto

Grupele Ligii Campionilor

03.11.2021, ora 19.45

 

               Milan a reusit o noua victorie in serie A impotriva Romei, echipa antrenata de Mourinho. Zlantan a fost din nou magistral si a reusit sa marcheze din lovitură liberă si sa ofera o pasa de gol cu pieptul pentru tanărul atacant Leao.

               Italienii au o misiune dificilă. Au de recuperat cele 3 puncte pierdute Portugalia, victoria fiind esentiala atat pentru juctori, cat si pentru fanii de pe San Siro.

Milan nu are niciun punct in momentul de fata, pierzand cele 3 jocuri cu Liverpool, Porto si Atl. Madrid.

 

Real Madrid vs Shakhtar D.

Grupele Ligii Campionilor

03.11.2021, ora 19.45

 

Real a defilat cu Shakthar in grupele ligii, castigand cu 5-0 in fata acestora, insa ultimul meci a arătat multe disfunționalităti in defensiva. Faptul ca acestia au gresit mult in defensiva, l-a făcut pe Vinicius să compenseze prin prestația excelentă din care au rezultat 2 goluri spectaculoase.

Insă, Hazard si-a revenit din accidentare si-a făcut intrarea in meciul cu Elche in minutul 85 si s-ar putea sa il vedem titular in această seară.


Sheriff T. vs Inter Milano

Grupele Ligii Campionilor

03.11.2021, ora 22.00

 

Inter Milano a reusit singura victorie impotriva echipei din Moldova, echipa din urma facând spectacol pana la intalnirea cu echipa italianăm, castigand impotriva lui Real Madrid si Shakhtar D.

Inter a fost aproape impenetrabila in defensiva, insa Handanovic nu a reusit sa pareze lovitura libera executata perfect de la 30 de metri de catre luxemburghezul in varsta de 27 de ani, Sebastien Thill.

Aici mizez pe un meci in care Inter va juca doar pentru punctele puse in joc si nu pentru spectacol.

 

Manchester City vs Club Brugge

Grupele Ligii Campionilor

03.11.2021, ora 22.00

 

Manchester City a aratat in ultimele 2 meciuri ca nu este invicibila, pierzand la penaltiuri in EFL Cup contra celor de la West Ham și în campionat contra lui Crystal Palace, echipa care preferă victime de calibru mare.

Oaspetii au o singura infrangere in ultimele 5 meciuri si aceea cu Manchester City intr-un meci in care campioana Angliei a marcat de 5 ori in poarta belgienilor.

Brugge a aratat un joc foarte bun in primele 2 meciuri din grupa, castigand cu Leipzig si obtinand un rezultat de egalitate cu PSG.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Liverpool vs Atl. Madrid
Pronostic:
1X (supercota)
Cota
1.23
Milan vs Porto
Pronostic:
1X
Cota
1.28
Real Madrid vs Shakhtar D.
Pronostic:
Shakhtar D. +2,5 handicap asiatic
Cota
1.55
Sheriff T. vs Inter M.
Pronostic:
NGG4+
Cota
1.32
Manchester City vs Club Brugge
Pronostic:
Club Brugge +4,5 handicap asiatic
Cota
1.20
Cota finala: 3.87
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro