Ponturi Pariuri Fotbal Milan vs Porto

Superbet

Milan-Porto

Milan va juca împotriva lui Porto astazi de la 19:45, în UEFA Champions League, în etapa a patra a grupei B. Este un duel al ultimelor două formații din grupă și o ultimă șansă pentru rgazde, care încă nu au adunat niciun punct până acum. Fără o victorie pe San Siro în fața „dragonilor”, „diavolii” își pot lua deja adio de la Europa și să se concentreze pe Serie A.

Meciul decisiv cu Porto vine chiar între două dueluri extrem de importante pentru Milan, în campionat. Duminică, Il Diavolo s-a impus în fața Romei, pe Olimpico, iar, la finalul săptămânii, adică la patru zile după întâlnirea cu lusitanii, joaca impotriva lui Inter. În Serie A, echipa lui Stefano Pioli merge excelent, conduce ierarhia alături de Napoli, cele două desprinzându-se la șapte puncte de campioana Inter, care completează podiumului. 

cota2.ro

  • Milan: W W W L W
  • Porto: W L W W W

Porto a avut mai multă șansă decât Milan în primele două etape din această grupă. Dacă lombarzii au condus atât cu Liverpool, cât și cu Atletico, „dragonii” au debutat cu un 0-0 în fața madrilenilor. Chiar dacă, apoi, au cedat clar contra „cormoranilor”, lusitanii s-au regăsit într-o poziție mai bună decât „diavolii”, în prima confruntare directă, cea de acum două săptămâni. Porto chiar a câștigat acel meci cu 1-0, după un joc excelent, și acum au patru puncte, la fel ca Atletico. 

De stiut:

  • Milan și Porto se vor întâlni pe San Siro pentru a cincea oară începând cu septembrie 1996. Fiecare a câștigat de 2 ori. 
  • Milan are 5 înfrângeri la rând în UCL, cea mai lungă serie din istoria clubului în competiție (inclusiv Cupa Campionilor Europeni). 
  • Porto a pierdut doar unul din ultimele 5 meciuri din deplasare din UCL. 


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Milan vs Porto
Pronostic:
PsF X
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 5.10
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro