Ponturi Pariuri Fotbal Dortmund vs Ajax

Superbet

Dortmund-Ajax

Două dintre cele mai ofensive trupe din UCL se revăd după două săptămâni, luptându-se pentru primul loc din grupa C. Înaintea acestei intalniri, Ajax conduce grupa cu 9 puncte din 9 posibile, în vreme ce Borussia a adunat 6. 

Dacă învinge in seara asta, Ajax are asigurată deja calificarea în ”optimi”, având în vedere că Sporting are 3 puncte, iar Beșiktaș nu a adunat niciunul. 

cota2.ro

Interesant este că Ajax are un bilanț foarte bun cu formațiile din Germania, în eurocupe, având un avantaj de 22-8 la victorii, din 37 de partide susținute în competițiile UEFA contra grupărilor din această țară. 

  • Dortmund: W W W L W
  • Ajax: D W W W L

Triumful cu 2-0 cu FC Koln o ține pe trupa din Dortmund la un singur punct distanță de liderul Bayern (25 puncte). De altfel, în partidele din competițiile interne, Borussia se află la cinci triumfuri consecutive. În fiecare din aceste cinci jocuri, gazdele de miercuri au marcat cel puțin de două ori. 

Un fapt inedit este că ”galben-negrii” nu au bifat niciun scor de egalitate în acest sezon oficial. 

O mare absență este cea a lui Erling Haaland, productivul atacant fiind accidentat. Norvegianul a absentat din motive medicale în ultimele trei partide competitive.

Trupa lui Erik ten Hag are un golaveraj excelent, de 11-1, în această grupă. Nici în campionat nu stă Ajax mai rău, fiind acum pe locul 1, cu 26 de puncte, cu două mai multe decât rivala PSV. 

”Lăncierii” au primit doar două goluri în acest sezon de Eredivisie! Un singur eșec oficial are Ajax în ultimele 14 partide oficiale, un neașteptat 0-1 acasă, cu Utrecht, pe 3 octombrie. Totuși, în weekend, formația din Amsterdam a scos numai un 0-0 în campionat, la Hercules. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Dortmund vs Ajax
Pronostic:
Peste 1.5 goluri în meci, Peste 6.5 cornere în meci, Peste 1.5 cartonașe în meci
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: 7.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro