Ponturi Pariuri Fotbal Leipzig vs PSG

Superbet

Leipzig-PSG

Inca o partida foarte interesanta din UEFA Champions League.Leipzig joacă împotriva lui Paris Saint-Germain, pe Red Bull Arena, de la ora 22:00. Este un meci foarte important pentru vicecampioana Germaniei, care ar putea fi eliminată matematic din competiție dacă nu va reuși să se impună. 

Înaintea partidei cu PSG, Leipzig a mai călcat o dată strâmb în Bundesliga, făcând doar 1-1 la Frankfurt. Ce-i drept, Eintracht a egalat în prelungirile partidei, dar acel gol o lasă în continuare pe echipa lui Jesse Marsch fără victorie în deplasare în competițiile care contează cu adevărat: Bundesliga și UCL. Singurele succese afară rămân cele din Cupa Germaniei, cu formații din ligi inferioare. 

cota2.ro

  • Leipzig: D W W L D
  • PSG: W D W W L

Dacă Leipzig a ratat victoria în weekend în prelungiri, Paris Saint-Germain a câștigat din nou pe final ultimul joc disputat în Ligue 1. Echipa lui Mauricio Pochettino și-a luat revanșa în fața campioanei Lille, impunându-se cu 2-1 pe Parc des Princes. N-a fost deloc ușor, mai ales că nordicii au deschis scorul în minutul 31 prin Jonathan David. Șansa a fost însă din nou de partea lui PSG, care a întors rezultatul pe final, prin Marquinhos (minutul 84) și Angel Di Maria (88). 

Parizienii au avut multe astfel de meciuri în acest sezon, în care n-au jucat deloc grozav, au fost aproape să piardă puncte, dar, cumva, pe final, au obținut victoria. Exemplele sunt nenumărate, iar aici putem aminit întâlnirile cu Lyon, Metz, Angers și chiar partida anterioară cu Leipzig. Rămâne însă de văzut cât timp va mai fi șansa de partea echipei lui Pochettino sau cât timp va trece până când aceasta va arăta cu adevărat imbatabilă și în joc. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Leipzig vs PSG
Pronostic:
Peste 1.5 goluri în meci, Peste 6.5 cornere în meci, Peste 2.5 cartonașe în meci
Cota
1.55
Cota finala: 1.55
Profit: 4.40
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro