Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.08

BETANO

1.Chelsea-Burnley

Chelsea speră să profite în etapa a 11-a din Premier League de faptul că principalele urmăritoare, Liverpool și Manchester City, au meciuri complicate și să ia un avans și mai mare în fruntea ierarhiei. La prima vedere, londonezii au un joc abordabil pe Stamford Bridge, cu Burnley ,astazi incepand cu ora 17.00.

Chelsea a luat viteză în campionat după ultima etapă. A câștigat cu 3-0 la Newcastle și coroborat cu faptul că Manchester City și Liverpool au pierdut puncte prețioase pe teren propriu a reușit să ia pentru prima dată un avans de cel puțin 3 puncte în acest sezon. „Cormoranii” sunt la o victorie distanță, în timp ce trupa lui Pep Guardiola are acum un handicap de 5 puncte. Iar perspectivele sunt la fel de bune. În timp ce londonezii au o confruntare cu un adversar din zona retrogradării, Liverpool va evolua la West Ham, iar City va juca în derby-ul Manchester pe Old Trafford. 

cota2.ro

Burnley s-a descătușat săptămâna trecută, când a obținut primul succes al sezonului, 3-1 cu Brentford pe teren prorpiu. Băieții lui Sean Dyche au avut 3-0 încă de la pauză, cu această ocazie stabilind și un record în Premier League. A fost prima întâlnire cu 3 goluri marcate în prima repriză în 138 de evoluții pe Turf Moor. Echipa a rămas în continuare pe locul retrogradabil (locul 18), fiind la o victorie în spatele formațiilor Aston Villa, Watford și Leeds United.

  • Chelsea: W W W W W
  • Burnley: W L D L D

2.Smyrnis-AEK

In Grecia,in Super League,incepand cu ora 19.30 pe Georgios Kamaras avem o intalnire intre ocupanta locului 2 ,AEK si penultima clasata ,Smyrnis.

Aparent,pare un meci foarte simplu ,un meci de 2 solist chiar daca AEK nu are rezultate chiar foarte bune in deplasare,in ultimele 5 partide.

Am zis simplu, daca tinem cont de forma prin care trec.

  • Smyrnis: L L W L D
  • AEK: W W W W L

Pentru oaspeti,meciul este unul foarte important fiind pe locul 2 cu 19 puncte, la doar 1 punct de prima pozitie de Olympiakos.

Pentru ca joaca totusi in deplasare incerc sa joc cat mai safe si nu voi incerca solistul.

3.U Craiova 1948-Sepsi

Pe 28 octombrie, Sepsi trecea de U Craiova 1948, în deplasare, în Cupa României, cu 1-0.Astazi, de la ora 20.30, cele două trupe se revăd în etapa a 15-a din Liga 1.

Departajate de golaveraj, cele două trupe sunt vecine de clasament, cu câte 13 puncte. Gazdele de la Craiova sunt pe 12, în vreme ce oaspetii se clasează pe poziția a 11-a.

După doar patru meciuri oficiale la cârma ”juveților”, Flavius Stoican s-a despărțit de club.Cu Stoican la cârmă, oltenii au obținut o victorie, 2-0, acasă cu Gaz Metan Mediaș. Respectivul triumf a constituit prima izbândă în Liga 1, din 4 august încoace. 

”Alb-albaștrii” vor fi pregătiți temporar de Dan Vasilică, preparatorul fizic care a condus echipa, interimar, și în toamna anului trecut. 12 meciuri oficiale la rând cu ”0-2 goluri” avem în dreptul oltenilor. 

După ce a pierdut primele două meciuri pe banca lui Sepsi, Cristiano Bergodi a reușit să bifeze primele triumfuri la cârma ”alb-roșiilor”. După victoria contra craiovenilor, în Cupă, a venit un spectaculos 4-1, la Sfântu Gheorghe, contra lui Dinamo. 

  • U Craiova 1948: D L W L L
  • Sepsi: W W L L D



Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Chelsea vs Burnley
Pronostic:
1
Cota
1.29
Smyrnis vs AEK
Pronostic:
X2&0-4g/meci
Cota
1.25
U Craiova 1948 vs Sepsi
Pronostic:
X2
Cota
1.29
Cota finala: 2.08
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro