Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.34

Superbet

1.Club Brugge-St.Liege

Cel mai important meci din Belgia Pro League va avea loc astazi ,incepand cu ora 14.30 pe Jan Breydel.

Club Brugge are o singura infrangere in acest sezon,se afla pe locul 2 avand 3 remize in ultimele 5 etape.In ultimele 10 meciuri din campionat si Champions League Club Brugge a marcat 1-2 goluri.

cota2.ro

Club Brugge are 8 victorii si doua remize in precedentele 10 dueluri cu Standard Liege de pe Jan Breydel Stadion.Standard are ca atu faptul ca a pierdut un singur meci din ultimele 6 jucate contra lui Club Brugge.

Standard are in acest moment 5 meciuri consecutive fara victorie in campionat, rezultate prin care a coborat de pe un loc de play-off pana pe pozitia a 12-a.

2.Farul-Craiova

Astazi, de la ora 15:00, ne așteaptă una din cele mai tari partide din etapa a 15-a a Ligii 1. Farul Constanța, o formație care are șanse mari de calificare în Top6, este pe poziția a 8-a, cu 21 de puncte, dar are un meci foarte complicat, cu Universitatea Craiova. ”Juveții” sunt într-un moment de excepție, ajungând acum pe locul 3, cu 28 de puncte. 

Va fi un duel între doi dintre cei mai buni marcatori ai Ligii 1. 

Joi, Farul a cedat acasă, 0-1 în restanța cu FCSB, acesta fiind primul meci necâștigat de dobrogeni, acasă, în acest sezon.

Craiovenii au șapte victorii oficiale la rând, în runda trecută,câștigând acasă, 5-2 cu Mioveni. 

Astfel, Universitatea are cel mai bun atac din Liga 1, cu 28 de goluri marcate. 

3.West Ham-Liverpool

West Ham United este aproximativ în același ritm cu cele mai bune echipe din campionat, atât din punct de vedere al cantității de jocuri disputate, dar și după rezultate. Echipa a început săptămâna la egalitate de puncte cu Manchester City, fiind doar la două lungimi distanță de Liverpool. În Europa League conduce grupa detașat, iar în Cupa Ligii a ajuns în sferturile de finală, după ce a eliminat cele două grupări din Manchester.

Liverpool este singura formație din Top 5 campionate care nu a pierdut în acest sezon, indiferent de competiția în care a jucat. În Liga Campionilor și Cupa Ligii a mers chiar perfect, având procentaje de sută la sută. În Premier League a adunat 4 remize, fapt care i-a permis echipei Chelsea să ia un avans de 3 puncte după primele 10 etape.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Club Brugge vs St.Liege
Pronostic:
I><II
Cota
1.24
Farul vs Craiova
Pronostic:
P0.5g/meci,Fiecare P0.5cornere,P2.5cartonase/meci
Cota
1.45
West Ham vs Liverpool
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.30
Cota finala: 2.34
Profit: 8.04
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro