Ponturi Pariuri Fotbal Dinamo vs CFR Cluj

Superbet

Dinamo-CFR Cluj

Daca inainte acest meci era un super derby,cu locuri apropiate in clasament,astăzi, cele două formații sunt despărțite de 14 locuri și 28 de puncte, iar perspectivele sportive ale gazdelor par tot mai triste.

Înaintea etapei a 15-a, Dinamo este pe penultima poziție, cu numai 8 puncte, în vreme ce, deocamdată, CFR pare sigură pe postul ei de lider, cu 36 de puncte la activ. 

cota2.ro

Pe lângă situația rea din clasament, Dinamo are și un dezavantaj față de CFR la capitolul dispute directe. Bucureștenii nu au mai trecut de actuala campioană din 6 mai 2017, când învingeau în Gruia cu 3-0. De atunci, s-au bifat opt partide directe, în care Dinamo nu a marcat decât o singură dată! 

Anul trecut, în confruntările din sezonul regulat, clujenii s-au impus cu 2-0 în capitală, respectiv cu 1-0, pe teren propriu. Astfel, în raportul istoric, CFR conduce cu 25-21 la victorii, în 58 de partide cu Dinamo. 

După ce în etapa trecută, Dinamo a cedat cu 1-4 la Sepsi OSK, ”alb-roșiii” au cea mai slabă defensivă din Liga 1, cu 33 de goluri primite. Mai departe, singurele triumfuri din acest campionat au rămas cele din primele două jocuri din sezonul în curs, 3-2 cu Voluntari, respectiv 3-1 cu Academica Clinceni. 

Șansele de calificare în ”primăvara europeană” sunt tot mai infime pentru CFR. ”Alb-vișiniii” au cedat joi în Conference League, 0-2 la Alkmaar. În schimb, in campionat sunt intr-o forma buna,venind după două victorii la rând în, ambele acasă, 2-0 cu Sepsi și 1-0 cu Voluntari. 

  • Dinamo: L L D L W
  • CFR Cluj: L W W L L

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Dinamo vs CFR Cluj
Pronostic:
P1.5g/meci,Fiecare P0.5cornere/meci,P2.5cartonase
Cota
1.60
Cota finala: 1.60
Profit: 4.80
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro