Ponturi Pariuri Fotbal Milan vs Inter

Superbet

Milan-Inter

Etapa a 12-a din Serie A se încheie cu Derby della Madonnina, Milan - Inter Milano, astazi, de la ora 21:45. 

Din punct de vedere al clasamentului, duelul dintre primele două clasate la finalul sezonului trecut e mai important pentru Inter, care se află la 7 puncte în urma rivalei din oraș. În cazul în care campioana pierde în derby, Milan se desprinde la 10 puncte, iar misiunea nerazzurrilor de a-și păstra titlul cucerit în stagiunea precedentă ar deveni aproape imposibilă. 

cota2.ro

Totuși, Inter a dominat confruntările cu Milan în ultimii ani. Formația antrenată în prezent de Simone Inzaghi are 5 victorii și doar un eșec în precedentele 6 confruntări din campionat, perioadă în care a marcat de peste două ori mai multe goluri: 14-6.

Milan e pe 2, la egalitate de puncte cu liderul Napoli, încă nu a pierdut și are cel mai bun start de sezon din istoria clubului în Serie A: 10 victorii și o remiză. După 2-1 cu Roma în runda trecută, „Diavolul” a ajuns la 7 succese consecutive, cele mai multe din 2006 încoace, când, cu Ancelotti pe bancă, a legat 9 partide câștigate. 

Pe locul 3 și la 7 puncte de Milan, Inter e obligată să obțină un rezultat pozitiv în derby. Și în tabăra nerazzurrilor moralul este la cote înalte, după două victorii consecutive fără gol primit în campionat și un succes crucial în Liga Campionilor, 3-1 cu Sheriff Tiraspol, care îi apropie pe elevii lui Inzaghi de calificarea în optimi. 

  • Milan: D W W W L
  • Inter: W W W D W

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Milan vs Inter
Pronostic:
PsF X
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 4.00
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro