Ponturi Pariuri Fotbal Norvegia vs Letonia

Superbet

Norvegia vs Letonia

EUROPA - Cupa Mondială – Calificări

cota2.ro

13.11.2021, ora 19.00

 

Lupta pentru un loc de calificare rămane deschisă in grupa G, acolo unde Olanda nu mai are voie de pași greșiți, fiind pe prima poziția cu 19 puncte. În ceafă le suflă Norvegia, care sunt la doar 2 puncte in spate, iar pe 3 se afla Turcia, cu 15 puncte.

Însă Olanda are un meci in deplasare la Muntenegru, insa olandezii se află intr-o forma de invidiat. Au 4 victorii in ultimele 4 meciuri internaționale și au primit un singur gol.

Acum sa vorbim de meciul menționat mai sus. Norvegia are nevoie clară de victorie în această seară, însă au ceva probleme de lot. Potrivit informațiilor, echipa gazdă este fără 8 jucători. Acești jucători sunt: Svensson, Berisha, Kristian Bratveit, Berg, Gregersen, Ajer, Andre Bjorkan, Braut Håland. Pe lângă asta, Rune Jarstein, portarul lui Hertha Berlin ii va lasa locul in poarta lui Ørjan Nyland, portarul trupei englezești, Bournemouth, ambii cu același minute de joc.

 

#Noutăți bine de știut:

·  Norvegia a câștigat ultimul meci directe impotriva Letoniei;

·  În ultimul meci direct, Norvegia a avut 23 de suturi spre spațiul portii si 11 pe poarta, iar Letonia a castigat batalia cartonaselor acordate (2-0);

·  Letonia are doar o victorie in ultimele meciuri internaționale, cu Gibraltar, scor 3-1;

 

Norvegia are nevoie uriașă de victorie, iar marți au un meci extrem de greu cu Olanda, asa ca trebuie sa-si focuseze atentia pe cele 3 puncte puse in joc.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Norvegia vs Letonia
Pronostic:
Norvegia castiga & Norvegia va avea cele mai multe cornere & Letonia va avea cele mai multe cartonase
Cota
2.20
Cota finala: 2.20
Profit: -1.00
Stake: 1
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro