Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.00

BETANO

1.Norvegia-Letonia

Un meci foarte important pentru gazde,astazi,incepand cu ora 19.00.Norvegia se afla pe pozitia a doua cu 17 puncte pe cand adversara ei pe locul 5 cu doar 5 puncte.Cele doua nationale s-au mai gasit pana acum de 3 ori.In cea mai recenta,cea din septembrie,Norvegia s-a impus cu 2-0 in deplasare.

Din punct de vedere al formei:

cota2.ro

  • Norvegia: W D W W D
  • Letonia: L L D L W

In meciurile de pe teren propriu,cel putin in ultimele 2,Norvegia a scos rezultate foarte bune pe cand Letonia daca ne uitam peste ultimele 5 jucate in deplasare nu a reusit vreo victorie.

2.Muntenegru-Olanda

Naţionala Olandei va juca sâmbătă seara, de la ora 21:45, împotriva Muntenegrului la Podgorica, pentru calificarea la Cupa Mondială 2022. Înseamnă o întâlnire între ocupantele locurilor 1 și 4 din grupa G. Cu o victorie, selecționata lui Louis van Gaal poate face un pas important spre calificarea directă la turneul final din Qatar.

Pe finalul acestei campanii de calificare, Muntenegrului nu i-a rămas decât să lupte să adune cât mai multe puncte, cu care să spere că va prinde un loc cât mai bun în ierarhia mondială.

Olanda se simte foarte bine în noua eră a lui Louis van Gaal. În cele cinci jocuri de când legendarul antrenor a revenit pe banca tehnică, naționala a adunat 13 puncte din 15 posibile, cel mai important rezultat în această perioadă fiind un 6-1 cu Turcia. Tot în această perioadă, echipa a marcat 17 goluri, ceea ce înseamnă o medie de 3,4 goluri pe meci.

  • Muntenegru: L W D L D
  • Olanda: W W W W D

3.Tara Galilor-Belarus

Tara Galilor si Belarus se vor intalni in seara asta in penultima etapa a grupei E din preliminariile pentru Campionatul Mondial de fotbal din 2022. Confruntarea va avea loc pe Cardiff City Stadium si va incepe de la ora 21:45.

Un meci foarte important pentru gazde.Se gasesc pe locul 3 cu 11 puncte la egalitate cu Cehia,echipa de pe locul 2.

E ultima clasata si a fost depasita in clasament chiar si de catre Estonia.A pierdut sase din cele sapte confruntari jucate. Singurele puncte de pana acum le-a obtinut in succesul cu Estonia.

  • Tara Galilor: W D D W D
  • Belarus: L L L L L




Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Norvegia vs Letonia
Pronostic:
12&P1.5g/meci
Cota
1.30
Muntenegru vs Olanda
Pronostic:
2
Cota
1.26
Tara Galilor vs Belarus
Pronostic:
1
Cota
1.22
Cota finala: 2.00
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro