Ponturi Pariuri Fotbal Croatia vs Rusia

BETANO

Croatia-Rusia

Câștigătoarea grupei H din calificările la Mondialul din Qatar va fi decisă astazi, de la ora 16:00, la Split. Oaspeții dețin prima poziție, cu 22 de puncte, în timp ce Croația are cu două mai puține înaintea ultimului joc din grupele preliminare. Așadar, vicecampioana mondială se califică direct numai dacă trece de Rusia.

Se anunță un duel imprevizibil, mai ales că disputele directe de până acum, în care rușii nu au câștigat niciodată, au fost foarte echilibrate. În preliminariile CM 2008, a fost 0-0 în ambele confruntări, pentru ca în 2015, într-un meci de verificare, naționala de la Zagreb să câștige cu 3-1, pe terenul rușilor. 

cota2.ro

  • Croatia: W D W W W
  • Rusia: W W W W W

Croația s-a distrat în Malta joi seara, învingând cu 7-1. Astfel, elevii lui Zlatko Dalic așteaptă meciul de la Split având cea mai bună ofensivă din grupă, cu 20 de goluri, și cea mai bună apărare, cu doar 4 goluri încasate. 

Joi, Rusia a trecut acasă cu 6-0 de Cipru, ajungând astfel la cinci victorii la rând. De asemenea, meciul cu Croația din septembrie este singurul în care naționala de la Moscova nu a marcat în ultimele opt partide. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Croatia vs Rusia
Pronostic:
1x&S3.5g/meci
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 6.00
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro