Ponturi Pariuri Fotbal Liechtenstein vs Romania

Superbet

Liechtenstein-Romania

Un 0-0 chinuitor cu Islanda a făcut ca șansele ”tricolorilor” de a mai prinde locul 2 să depindă și de jocul rezultatelor. Înaintea ultimei ”etape” din grupa J, România este pe locul 3, cu 14 puncte, cu unul mai puțin decât Macedonia de Nord, aflată pe poziția secundă. 

Astazi, de la ora 19:00, ”tricolorii” joacă la cea mai slabă echipă din grupă, Liechtenstein, cea care are la activ un singur punct. Dacă România bifează ceea ce ar trebui să fie un triumf de rutină la Vaduz, iar Macedonia de Nord nu trece acasă de Islanda, ”tricolorii” vor prinde ”play-off”-ul de calificare la CM 2022.

cota2.ro

Toate cele cinci dueluri directe de până acum au fost adjudecate de România, ultima dată, în septembrie, ”tricolorii” antrenați de Mirel Rădoi învingând acasă doar cu 2-0. Dacă există ceva pozitiv pentru România în duelurile recente, atunci să menționăm că ”tricolorii” au un singur eșec în ultimele șase partide, acel 1-2 cu Germania. De altfel, insuccesul cu nemții constituie și singurul joc din aceste șase în care ai noștri au primit gol. 

Altfel, este interesant de amintit că zece din ultimele 12 meciuri ale României au avut scoruri strânse la final. O singură victorie au reușit ”tricolorii” în ultimele opt deplasări, acel 2-0 din Islanda, din 2 septembrie.

Naționala de la Vaduz a fost devorată de Germania, pierzând joi seară cu 0-9. Astfel, Liechtenstein a primit nu mai puțin de 17 goluri în ultimele trei partide.

  • Liechtenstein: L L L D L
  • Romania: D W L D W

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Liechtenstein vs Romania
Pronostic:
România câștigă, România marchează în ambele reprize
Cota
1.65
Cota finala: 1.65
Profit: 6.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro