Ponturi Pariuri Fotbal Irlanda de Nord vs Italia

Superbet

Irlanda de Nord-Italia

În ultima etapă a preliminariilor europene pentru Cupa Mondială, Italia va juca la Belfast, contra Irlandei de Nord, într-un meci pe care trebuie să-l câștige pentru a fi sigură că va termina grupa C pe primul loc și se va califica direct la turneul final de anul viitor din Qatar. 

Irlanda de Nord a ieșit din calcule inclusiv pentru locul de baraj după rezultatele de luna trecută, atunci când a pierdut cu Elveția și Bulgaria. În acest moment, britanicii mai au ca miză doar locul al treilea, pentru care se luptă cu Bulgaria. Această poziție nu duce însă nicăieri și nu contează pentru o eventuală reîmpărțire a echipelor în urne la următoarele trageri la sorți. 

cota2.ro

  • Irlanda de Nord: W L L D W
  • Italia: D W L W D

Italia putea scăpa în mare parte de griji înaintea meciului din Irlanda de Nord, dacă ar fi câștigat vineri, la Roma, contra Elveției. Jorginho a ratat însă din nou un penalty pe final, iar partida s-a încheiat 1-1. Astfel, Azzurri și elvețienii au rămas la egalitate de puncte, iar singurul lucru care le departajează e golaverajul. Cu trei goluri primite de ambele formații, Italia e în față întrucât a înscris cu două goluri mai mult până acum. 

Din acest motiv, echipa lui Roberto Mancini trebuie în mod normal să câștige la Belfast, dar să o facă la o diferență de scor nu mai mică de un gol decât cea la care s-ar impune și Elveția în partida cu Bulgaria, pe care o va juca în paralel la Belfast. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Irlanda de Nord vs Italia
Pronostic:
2&I1+
Cota
1.52
Cota finala: 1.52
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro