Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.85

Superbet

1.Finlanda-Franta

Finlanda și Franța se vor întâlni la Helsinki, astazi, de la 21:45, în ultima etapă a preliminariilor europene pentru Cupa Mondială din Qatar.Oaspetii și-au asigurat deja prezența la turneul final de anul viitor, în timp ce nordicii vor încerca, în acest ultim joc, să-și apere poziția secundă, care duce la baraj. 

Finlanda a urcat pe locul al doilea în grupa D a calificărilor europene, după ce sâmbătă, într-o rundă în care Ucraina a stat, a reușit să se impună cu 3-1 în Bosnia și Herțegovina. 

cota2.ro

Franța a devenit sigură de prezența la Cupa Mondială din Qatar, acolo unde va trebui să-și apere trofeul cucerit în 2018, după ce sâmbătă s-a impus cu 8-0 în fața Kazahstanului la Paris, pe Parc des Princes.

  • Finlanda: W W L L W
  • Franta: W W W W D

2.Tara Galilor-Belgia

Țara Galilor și Belgia sunt adversare astazi, de la ora 21:45, în Grupa E de calificare la Cupa Mondială din 2022. Oaspetii sunt deja calificați la turneul final. Galezii vor merge într-un play-off, dar în funcție de acest joc vor intra pe un culoar mai dificil sau mai ușor.

Țara Galilor joacă fără presiune acest derby cu Belgia, iar acest lucru s-ar putea să o ajute în tentativa de a obține o victorie. Gazdele pot încheia grupa pe locul 2 și cu un rezultat de egalitate, dar ar avea nevoie de 3 puncte pentru a fi sigure de postura de cap de serie la tragerea la sorți pentru play-off.

Belgia a învins Estonia în urmă cu 3 zile și s-a calificat la Cupa Mondială din 2022, fără a mai depinde de acest ultim joc cu Țara Galilor. Cu această ocazie, selecționata condusă azi de Roberto Martinez a stabilit și un nou record, a obținut pentru prima dată a cincea calificare consecutivă la un turneu final. 

  • Tara Galilor: W W D D W
  • Belgia: W L L W W

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Finlanda vs Franta
Pronostic:
X2&0-4g/meci
Cota
1.30
Tara Galilor vs Belgia
Pronostic:
2sau3+
Cota
1.42
Cota finala: 1.85
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro