Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.73

Superbet

1.PSG-Nantes

PSG are ocazia să-și extindă,avansul de zece puncte pe care îl are în fruntea clasamentului, astazi, când joacă de la 18:00, contra lui Nantes, pe teren propriu. Partida reprezintă și o revanșă pentru echipa lui Mauricio Pochettino, întrucât „canarii” au câștigat precedentul meci direct, chiar pe Parc des Princes, în luna martie, contribuind și ei la pierderea titlului de către parizieni. 

Fără să impresioneze în majoritatea meciurilor, Paris Saint-Germain pare că s-a desprins deja decisiv în Ligue 1. După 13 etape, echipa din capitala Franței are deja un avans de zece puncte față de următoarea clasată, care e surpriza Lens. Au fost însă multe partide, mai ales în ultimele două luni, în care echipa lui Mauricio Pochettino a câștigat greu, cu goluri înscrise pe final. 

cota2.ro

  • PSG: W D W D W
  • Nantes: D L W D W

Nantes a avut o perioadă bună înainte de cele două săptămâni de pauză, în care a pierdut un singur meci, cel de la Montpellier. De altfel, în deplasare par să fie problemele bretonilor. Aceștia au câștigat afară doar la Angers și s-au mai întors cu punct doar de la Monaco și Bordeaux. Runda trecută, Nantes a făcut doar egal, pe Stade de la Beaujoire, cu Strasbourg, asta deși a condus de două ori.

2.U Craiova-CFR Cluj

Primul meci pentru Trica în acest mandat va fi însă unul teribil de greu. U Craiova 1948 este pe locul 13, cu 14 puncte și astazi primește vizita liderului CFR Cluj. Ardelenii sunt pe primul loc după tur, cu 39 de puncte, cu opt mai multe decât ocupanta locului secund, FCSB. În meciul din tur, a fost 3-2 pentru CFR, cu oltenii egalând la 2-2 în prima repriză. 

CFR are doar un punct în grupele UEFA Conference League, dar în Liga 1 este greu de răpus. În ultima partidă din tur, clujenii s-au impus lejer, cu 3-0, la Dinamo. Clujenii constituie singura formație din elită care încă nu a bifat vreo remiză în actuala stagiune din prima divizie. 

În același timp, campioana își păstrează stilul consacrat: cu 8 goluri încasate, formația lui Dan Petrescu are cea mai bună apărare la ora actuală din L1. CFR are, de altfel, trei meciuri la rând fără gol primit în campionat. 

  • U Craiova: W D D L W
  • CFR Cluj: W W L W W

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
PSG vs Nantes
Pronostic:
1&II1+
Cota
1.30
U Craiova vs CFR Cluj
Pronostic:
I><II
Cota
1.33
Cota finala: 1.73
Profit: 5.84
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro