Ponturi Pariuri Fotbal Voluntari vs Dinamo

Superbet

Voluntari-Dinamo

Dinamo București nu reușește nicicum să iasă din pasa proastă în care se află de luni întregi, înaintea returului din sezonul regulat fiind pe penultimul loc, 15, cu numai 8 puncte. În runda a 16-a, ”câinii roșii” au o deplasare foarte complicată, la una din revelațiile turului. 

Astazi, de la ora 20:30, Dinamo joacă la Voluntari, trupă care a încheiat turul pe locul 6, cu 25 de puncte. Cu o victorie, ilfovenii pot urca pe pozitia a 4-a. 

cota2.ro

  • Voluntari: W D L W L
  • Dinamo: W L L L D

Din 22 de dueluri oficiale cu ilfovenii, ”alb-roșiii” conduc cu 17-2 la victorii directe! În tur, a fost 3-2 pentru Dinamo, în singurul din cele două triumfuri stagionale ale bucureștenilor!

 În etapa anterioară, formația lui Liviu Ciobotariu a remizat acasă, 0-0 cu FCSB, acesta fiind cel de-al treilea meci la rând fără victorie și fără gol înscris. Asta, după ce înaintea acestui șir de trei partide necâștigate, voluntarenii acumulaseră șapte triumfuri la rând la nivel oficial. 

0-3 acasă cu CFR a fost în ultimul meci al dinamoviștilor, acesta fiind cel de-al treilea eșec oficial la rând. În continuare, bucureștenii nu au cunoscut victoria sub comanda lui Mircea Rednic. 

Dinamo a încheiat turul cu 36 de goluri primite, având astfel cea mai slabă apărare din prima parte a sezonului regulat. 

Pronostic:

  • Peste 0.5 goluri în meci
  • Peste 5.5 cornere în meci
  • Peste 3.5 cartonașe în meci

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Voluntari vs Dinamo
Pronostic:
Vezi mai sus
Cota
1.55
Cota finala: 1.55
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro