Ponturi Pariuri Fotbal Atletico Madrid vs AC Milan

Superbet

Atletico Madrid vs AC Milan

Grupele UEFA Champions League, GRUPA B

cota2.ro

24.11.2021, ora 22.00

 

În etapa a 5-a din Liga Campionilor la fotbal, în Grupa B se decide astăzi, 24 noiembrie, de la ora 22:00, daca madrilenii vor avea o sansă la calificare in fazele urmatoare ale ligii.


Milan a clacat in liga, reusind sa obtina un singur punct in fata celor de la Porto pe San Siro. Desi ocupa locul 2 in serie A, Milan are 3 infrangeri in cele 4 meciuri jucate in care a primit 7 goluri. Statisticile astea o plaseaza pe ultima pozitie in grupa B, avand sanse mici si in calificarea in Europa League.


Ambele echipe au probleme de lot. Pentru Atletico vor lipsi titularii Joao Felix (accidentat), Felipe (Cartonas rosu), Trippier (accidentat), iar Milan va juca fără primul portar Maignan, lasandu-i locul in poarta lui Tătărușanu, iar Tomori și Rebic raman in tribune fiind accidentati.


#Noutăți bine de știut:

Milan a incasat 4 goluri in ultimul meci din serie A;

Milan a primit in ultimul meci direct 2 goluri in ultimele 10 minute;

In 2 din ultimele 3 meciuri directe au fost marcate sub 3.5 goluri;

 

Milan s-ar putea sa fie dominata de madrileni in Spania, mai ales ca acestia trebuie sa traga sa obtina cele 3 puncte si sansa de a merge mai departe in aceasta competitie, insa probleme de lot pot crea probleme de ambele parti atat in constructiile de atac, cat si in cele de aparare.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Atletico Madrid vs AC Milan
Pronostic:
sub 3.5 goluri
Cota
1.40
Cota finala: 1.40
Profit: 0.40
Stake: 1
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro