Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 2.53

Superbet

1.Betis-Ferencvaros

Pe Estadio Benito Villamarin din Sevilla se confrunta Betis si Ferencvaros. Partida este importanta doar pentru formatia gazda, care este de altfel si mare favorita.

Betis este intr-o forma foarte buna,avand in vedere ca vine dupa o victorie la scor in fata lui Elche .Echipa oaspete este iesita din calculele calificarii deoarece este lanterna rosie a grupei si nu are nici macar un punct dupa 4 runde parcurse. A marcat in ultimele 5 dispute si in 4 dintre ele a scapat fara sa incaseze gol.

cota2.ro

Pana acum s-au mai intalnit o singura data unde Betis s-a impus cu 3-1.

2.Dinamo Zagreb-Genk

Astazi, in grupele Europa League, in grupa H avem fata in fata campioana Croatiei, Dinamo Zagreb si pe belgienii de la Genk, intr-un meci decisiv pentru ambele echipe, contand pentru o calificare in primavara europeana a Europa League.

Dinamo Zagreb are o pozitie favorabila in grupa, inaintea acestui meci, clasandu-se pe locul secund cu 6 puncte, 7 goluri marcate si 5 incasate. Au 2 puncte peste adversarii din acest meci, iar in cazul unei victorii isi vor asigura calificarea in primavara Europa League. Locul 1 in grupa este deja adjudecat de West Ham.

Genk se afla pe locul 3 in grupa, cu 4 puncte, 3 goluri marcate si 8 incasate in cele 4 etape disputate pana in prezent.

Genk isi joaca ultima sansa de a mai continua in Europa League si din primavara, in cazul unei infrangeri, in ultimul joc va juca pentru a obtine locul 3 care duce in Conference League, contra celor de la Rapid Viena.

3.Steaua Rosie-Ludogorets

Astazi, de la ora 19:45, Steaua Rosie primeste vizita celor de la Ludogorets pe „Stadion Rajko Mitic”, meci din etapa cu numarul 5 in grupele Europa League.

Ludogorets nu are nimic de pierdut si cu siguranta va juca deschis, la victorie, in timp ce Steaua Rosie nu isi permite pas gresit in lupta pentru top 2. 

Steaua Rosie este in carti pentru o calificare in fazele superioare ale competiei, iar in acest moment se afla pe locul secund, cu 7 puncte.Sarbii au inregistrat un singur esec in grupa, cu Midtjylland in runda precedenta, scor 0-1.

Ludogorets a dezamagit pana acum, iar dupa 4 runde este ultima in grupa, cu un singur punct, fara sanse de calificare. Singurul rezultat pozitiv a fost obtinut in prima etapa, 1-1 cu Midtjylland, ca mai apoi sa piarda urmatoarele 3 jocuri.

4.Mura-Tottenham

Totthenam face astăzi vizita în Slovenia, acolo unde urmează să se dueleze cu Mura, campioana din Prva Liga. Partida va avea loc pe Ljudski din Maribor, începând cu ora 19:45. 

Așa cum era de așteptat, alb-negrii sunt lanterna roșie din grupa G. Neavând nici măcar un punct acumulat după primele 4 jocuri, aceștia au ieșit din calculele pentru un loc de play-off. Din această grupă mai fac parte Rennes, Vitesse și evident Spurs.

Tottenham își poate asigura în mare parte participarea în primăvara europeană. Aceasta se situează momentan pe poziția secundă, cu 7 puncte dobândite și un bilanț de două victorii, o remiză și un eșec.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Betis vs Ferencvaros
Pronostic:
1
Cota
1.20
Dinamo Zagreb vs Genk
Pronostic:
1X
Cota
1.35
Steaua Rosie vs Ludogorets
Pronostic:
PsF 1
Cota
1.28
Mura vs Tottenham
Pronostic:
P1.5g/meci
Cota
1.22
Cota finala: 2.53
Profit: 12.24
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro