Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.89

Superbet

1.Roma-Torino

Gazdele sunt pe locul 5 in Serie A, o pozitie destul de buna si vin dupa o victorie, in deplasare cu Genoa, scor 2-0.Roma ramane una dintre cele mai spectaculoase echipe din Serie A, iar cifrele ei pe atac sunt foarte bune.

De cealalta parte,echipa oaspete nu sta rau in clasament aflandu-se undeva pe la mijloc.

cota2.ro

Torino vine dupa o victorie importanta, acasa cu Udinese,un 2-1 dar in deplasare cifrele nu sunt de partea ei.Un singur succes pana acum.

  • Roma: W W L D L
  • Torino: W L W L W

De retinut ca ,in meciurile directe cele doua au produs foarte multe goluri.In ultimele 5 ,doar intr-un singur meci s-au inscris 2 goluri in rest 4-5.

2.U Craiova-FCSB

Aflată la nu mai puțin de 14 puncte de liderul CFR Cluj, Universitatea Craiova este obligată să învingă în runda a 17-a, atunci când primește acasă vizita rivalilor de la FCSB. Oltenii sunt pe locul 3, cu 28 de puncte.

”Roș-albaștrii” sunt pe poziția secundă, cu 34 de puncte, fiind și ei sub presiunea rezultatelor, ținând cont de traseul foarte bun al clujenilor, din campionatul intern. 

Primul meci de la revenirea lui Anton Petrea pe banca bucureștenilor a fost de bun augur. Deși a fost condusă până-n minutul 77 cu 1-0, FCSB a răstunat scorul și s-a impus acasă cu 3-1 în fața celor de la FC Botoșani. 

Mai departe, FCSB este fără eșec suferit în Liga 1 de la finalul lui august, când ceda cu 1-4 la CFR Cluj. ”Roș-albaștrii” au al doilea atac din Liga 1, cu 29 de goluri marcate și nu au primit niciun gol în ultimele patru deplasări oficiale din campionat. Totuși, ei au un bilanț extern mai modest, cu 12 puncte scoase în cele opt partide externe din această stagiune. 

  • U Craiova: L W L W W
  • FCSB: W D W W L

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Roma vs Torino
Pronostic:
1sau3+
Cota
1.30
U Craiova vs FCSB
Pronostic:
Peste 0.5 goluri în meci, Peste 5.5 cornere în meci, Peste 3.5 cartonașe în meci
Cota
1.45
Cota finala: 1.89
Profit: 6.23
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro