Ponturi Pariuri Fotbal Academica Clinceni vs Dinamo

Superbet

Academica Clinceni-Dinamo

Dinamo are șansa să se apropie de formațiile de pe locurile de baraj. Astazi, de la ora 21:00, ”alb-roșiii” joacă la Giurgiu, contra Academicii Clinceni. Gazdele din aceasta seară au cele mai proaste realizări din actualul sezon. Academica Clinceni este pe poziția a 16-a, cu doar 4 puncte, iar Dinamo este pe penultimul loc, cu 9 puncte. 

În tur, Dinamo a trecut acasă de Academica (3-1). Astfel, din opt jocuri directe la nivel oficial, ”alb-roșiii” au un bilanț mai bun, cu 4-2 la victorii. Cert este că nu mai puțin de cinci din cele opt jocuri directe au avut ”Over 3,5 goluri”. 

cota2.ro

  • Academica Clinceni: L L L D L
  • Dinamo: D L W L L

Academica Clinceni trece și prin mari probleme financiare, nu are nicio victorie oficială în 2021/2022, fiind singura trupă de Liga 1 cu un asemenea record negativ. Miercuri, Ionuț Chirilă a fost înlocuit cu Flavius Stoican, cel care recent a fost pe banca echipei U Craiova 1948.

Academica are un singur punct scos în ultimele șase meciuri, pierzând ultimele două jocuri la același scor: 0-2 acasă cu Sepsi, respectiv 0-2 la liderul CFR. Ilfovenii au ajuns la șapte eșecuri în acest sezon în care au fost conduși deja de la pauză. 

Clinceniul a încasat gol în fiecare partidă competitivă din acest sezon. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Academica Clinceni vs Dinamo
Pronostic:
2/2 sau X/2
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro