Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 1.85

Superbet

1.Chindia Targoviste-CFR Cluj

CFR Cluj are un bilanț excelent în confruntările cu Chindia Târgoviște. Gazdele au scos doar un punct în cele șase partide directe cu ”feroviarii”, marcând o singură dată în poarta clujenilor, într-un 1-4 pe teren propriu, pe 3 august 2019. În turul actualului sezon, campioana s-a impus la limită în fața târgoviștenilor (1-0). De altfel, trei dintre victoriile oficiale ale ”ceferiștilor în fața Chindiei s-au consemnat cu scorul de 1-0. 

Înaintea partidei din etapa a 18-a a Ligii 1, gazdele de la Chindia sunt pe 10, cu 19 puncte, în timp ce CFR ocupă conforabil prima poziție, cu 45 de puncte.

cota2.ro

Acasă, dâmbovițenii nu sunt foarte eficienți, adunând numai 9 puncte în opt partide. Ultima victorie domestică este cea din 18 septembrie, 2-0 cu Farul. De asemenea, în ciuda defensivei bine organizate, Chindia a primit gol în fiecare din ultimele cinci jocuri oficiale de pe teren propriu. 

Târgoviștenii sunt mai departe cea mai pragmatică garnitură din Liga 1, în disputele ei înscriindu-se în medie doar 1,4 goluri/partidă. 

  • Chindia Targoviste: L D D W L
  • CFR Cluj: W L W W W

CFR se poate concentra pe apărarea titlului, fiind ieșiți matematic din Europa. Clujenii merg foarte bine în Liga 1, competiție în care au cinci victorii la rând.În ultima etapă, au trecut cu 2-0 de Academica Clinceni. 

Inedit este că mai departe echipa lui Dan Petrescu este singura formație de Liga 1 care nu a consemnat încă vreun scor de egalitate în actualul sezon intern.

2.Milan - Salernitana

Milan deschide etapa a 16-a din Serie A, astazi, de la ora 16:00, împotriva ultimei clasate, Salernitana, și poate schimba liderul. 

Pe locul 2, la un singur punct de Napoli, formația antrenată de Stefano Pioli are o șansă mare de a urca pe prima poziție. Gazdele sunt clar favorite în partida din acest weekend, în care se joacă și Roma - Inter, o partidă în care rivala din oraș, aflată pe 3, ar putea pierde puncte. Fără a uita că și napoletanii au un meci greu în această rundă, cu Atalanta, pe teren propriu. 

În etapa intermediară din această săptămână, Milan a câștigat cu 3-0 partida din deplasare cu Genoa, punând capăt astfel unei serii de 3 meciuri fără victorie în campionat. 

  • Milan: W L W L D
  • Salernitana: L D L L L

Fără victorie de peste o lună, Salernitana, care în ”intermediară” a pierdut acasă cu Juventus (0-2), are doar 8 puncte după 15 etape. Însă jumătate dintre ele au fost obținute în ultimele 3 deplasări: un succes cu Venezia (2-1) și o remiză împotriva lui Cagliari (1-1). 

3.Atletico – Mallorca

Pe punctul de a rata calificarea din grupele UCL, Atletico Madrid și-a întors atenția asupra campionatului, unde încearcă să-și apere titlul cucerit în sezonul precedent. În etapa a 16-a din La Liga, Atletico o va înfrunta pe Mallorca, astazi, de la ora 19:30, pe Wanda Metropolitano.

Runda anterioară, echipa lui Simeone a spulberat-o pe Cadiz în deplasare, scor 4-1, legând două victorii la rând doar pentru a doua oară în actualul sezon.

Totuși, Atletico nu mai e acea formație cu o apărare aproape indestructibilă. Trupa lui „Cholo” a primit deja 14 goluri în 14 meciuri, adică o medie de un gol pe meci. Este abia a 4-a apărare din La Liga. Însă, madrilenii stau mai bine în atac, având a doua ofensivă, după Real Madrid, cu 26 de goluri marcate.

  • Atletico: W L W D L
  • Mallorca: W D L D D


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Chindia Targoviste vs CFR Cluj
Pronostic:
Peste 0.5 goluri în meci, Peste 4.5 cornere în meci
Cota
1.22
Milan vs Salernitana
Pronostic:
1
Cota
1.24
Atletico vs Mallorca
Pronostic:
Atl.Madrid marcheaza peste 0.5 goluri, Atl.Madrid câștigă oricare din reprize
Cota
1.22
Cota finala: 1.85
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro