Ponturi Pariuri Fotbal FCSB vs UTA Arad

Superbet

FCSB-UTA Arad

Aflată la 11 puncte în urma liderului CFR Cluj, FCSB nu are voie să facă pași greșiți dacă mai dorește să aibă șanse reale în cursa pentru titlu. Astazi, de la ora 21:30, ”roș-albaștrii” primesc vizita celor de la UTA. Arădenii speră să nu se îndepărteze de zona Top6, fiind acum pe locul 9, cu 25 de puncte. În turul de la Arad, FCSB a scos cu greu un punct, egalând pentru 1-1 în ultimele minute. În cele două dispute din sezonul anterior, bucureștenii s-au impus cu 3-0, respectiv 1-0. 

Toni Petrea a câștigat și cel de-al doilea meci de la reinstalarea în funcție, bucureștenii impunându-se cu 3-2 la Universitatea Craiova. Jocul a avut o derulare asemănătoare cu victoria anterioară, 3-1 cu FC Botoșani. În ambele dispute, FCSB a revenit de la 0-1, golurile decisive venind pe final. 

cota2.ro

Gazdele au ajuns la zece meciuri la rând fără eșec și au, alături de Universitatea Craiova, cea mai bună ofensivă din Liga 1, cu 32 de goluri înscrise. 

  • FCSB: W W D W W
  • UTA Arad: L D D L W

”Bătrâna Doamnă” are un moment nu tocmai bun înaintea acestui meci. UTA nu a câștigat și nici nu a marcat vreun gol în ultimele patru partide. În runda anterioară, ”alb-roșiii” au cedat însă nemeritat, pierzând cu 0-1 acasă, în fața celor de la FC Argeș.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
FCSB vs UTA Arad
Pronostic:
1
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: 4.20
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro