Ponturi Pariuri Fotbal Porto vs At.Madrid

Superbet

Porto-At.Madrid

Liverpool are punctaj total înaintea ultimei runde din faza grupelor a UCL, astfel că bătălia a rămas pe poziția a doua, pentru care au șanse toate cele trei echipe. Pe locul 2, Porto are 5 puncte, iar Atletico și Milan, au câte 4. 

Astazi, de la ora 22:00, Porto are un avantaj față de oaspeții din Madrid. Trupa lui Sergio Conceicao este sigur calificată în faza următoare dacă va învinge, iar în cazul unei remize merge mai departe dacă Milan nu trece de Liverpool. În cazul lui Atletico, doar o victorie îi menține speranțele de a se clasa în ”optimi”, cu condiția ca Milan să nu treacă de ”cormorani”.În partida tur de la Madrid, a fost 0-0.

cota2.ro

Porto are un moral ridicat înaintea acestei partide decisive, mergând foarte bine în campionat. În weekend, ”alb-albaștrii” au trecut cu 3-0 în deplasare, de Portimonense, fiind lideri, cu 35 de puncte, tot atâtea câte are și Sporting, cu un golaveraj inferior.

La spanioli, antrenorul Diego Simeone este tot mai contestat, mai ales că rezultatele madrilenilor lasă de dorit. În weekend, Atletico a cedat acasă, 1-2 cu Mallorca, cu ambele goluri primite în ultimele zece minute, fiind în La Liga doar pe poziția a 4-a, cu 29 de puncte, cu zece mai puține decât liderul Real, care are un meci mai mult disputat. 

Din punct de vedere al formei:

  • Porto: W W L W W
  • At.Madrid: L W L W D




Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Porto vs At.Madrid
Pronostic:
PsF X
Cota
1.72
Cota finala: 1.72
Profit: 7.20
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro