Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.20

BETANO

1.Juventus-Malmo

Astazi, de la ora 21:45, Juventus primește vizita celor de la Malmo, în ultima rundă a grupelor UEFA Champions League. Italienii sunt deja siguri de prezența în optimile de finală, în timp ce oaspeții nu mai au șanse nici măcar la locul 3. Singura miză a partidei este urcarea lui Juve pe primul loc, însă "Bătrâna doamnă" nu depinde doar de ea în această ecuație. 

Înaintea ultimei runde din grupa H, Juventus este pe locul 2, la egalitate de puncte cu liderul Chelsea, având golaveraj mai slab, fiind și net inferioară la rezultatele directe, principalul criteriu de departajare în caz de egalitate la finalul acestei faze. Oricum, italienii au deja asigurată prezența în optimi. Ocupanta poziției a treia, Zenit, este la 8 puncte în spate cu un singur meci rămas de jucat. 

cota2.ro

  • Juventus: W W L L W
  • Malmo: D W D D W

Malmo nu mai are absolut nicio șansă de a mai prinde locul 3, de care o despart 3 puncte. Chiar dacă ar reuși o minune la Torino și ar învinge, suedezii stau mai slab la capitolul "directelor" cu Zenit. Rușii au câștigat cu 4-0 pe propriul teren și au remizat 1-1 la Malmo.

2.Zenit-Chelsea

Chelsea s-a calificat deja în optimile de finală ale Ligii Campionilor, dar are nevoie de victorie în partida din deplasare cu Zenit St. Petersburg (ora 19:45), pentru a câștiga Grupa H. Înaintea ultimei runde, londonezii sunt la egalitate de puncte cu Juventus și au avantajul rezultatelor directe.

Zenit St. Petersburg este singură că merge în primăvara europeană, în fazele eliminatorii ale Europa League, după ce a câștigat bătălia cu Malmo pentru locul 3.

Partida cu Chelsea este, așadar, de palmares, pentru ruși mai contează doar suma de bani pe care o poate obține la puncte câștigate.

  • Zenit: D W D W D
  • Chelsea: L W D W W

 În mod nornal, Chelsea are de îndeplinit o formalitate în Rusia, după ce a învins Juventus în ultima rundă, cu 4-0. Astfel, are avantajul meciurilor directe în caz de egalitate și după ultima rundă, având în vedere că italienii au câștigat partida tur cu 1-0.

3.Benfica-Dinamo Kiev

Benfica Lisabona se roagă ca bavarezii să nu piardă cu Barcelona și, trecând acasă de Dinamo Kiev, într-un meci în care are clar prima șansă, să prindă optimile de finală.

Benfica Lisabona se roagă ca bavarezii să nu piardă cu Barcelona și, trecând acasă de Dinamo Kiev, într-un meci în care are clar prima șansă, să prindă optimile de finală.

Formația lui Jorge Jesus nu intră însă cu cel mai bun moral în disputa cu campioana Ucrainei. Benfica tocmai ce a pierdut acasă în marele derby local cu Sporting, 1-3, astfel că în liga autohtonă a căzut pe locul 4, cu 31 de puncte, la patru distanță de rivalele Porto și Sporting. 

  • Benfica: L W D W W
  • Dinamo Kiev: W W L W L

Dinamo Kiev a învins în campionat cu 3-0 în deplasarea de la Veres-Rivne, fiind pe locul 2 după 17 etape, cu 44 de puncte, tot atâtea câte are și marea rivală Shakhtar. Patru din ultimele cinci meciuri oficiale ale dinamoviștilor au adus spectacol, toate având ”Over 2,5 goluri” la final.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Juventus vs Malmo
Pronostic:
1
Cota
1.21
Zenit vs Chelsea
Pronostic:
PsF 2
Cota
1.37
Benfica vs Dinamo Kiev
Pronostic:
1
Cota
1.33
Cota finala: 2.20
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro