Ponturi Pariuri Fotbal Rapid vs Arges

Superbet

Rapid-Arges

Cele două mari nume ale Ligii 1 care se vor duela in seara asta pe Arena Națională, vin după ce au suferit câte un eșec în runda anterioară. 

Înaintea rundei a 19-a, Rapidul este pe 7, cu 28 de puncte, tot atâtea câte au și argeșenii, care dețin însă un golaveraj mai slab. 

cota2.ro

În etapa trecută, Rapidul a pierdut cu 0-2 la Farul, confirmând că nu este în cel mai bun moment. Trupa lui Mihai Iosif are doar o victorie în ultimele șapte partide competitive, un 3-2 la codașa Academica Clinceni. Apărarea dă semne de oboseală, giuleștenii primind șapte goluri în ultimele patru etape. 

  • Rapid: L D D W D
  • Arges: L W W W L

În etapa anterioară, piteștenii au pierdut cu 1-2 acasă cu Gaz Metan, din cauza unui gol încasat în minutul 90+4. Asta, după trei triumfuri la rând, unul dintre ele adjudecat la loviturile de la 11 metri, la Politehnica Timișoara, în Cupa României.

Înainte de Cupă, Argeșul a învins la UTA cu 1-0 grație unui gol din minutul 80, iar în disputa cu Craiova (3-2), cele două oponente au înscris câte un gol în ultimul sfert de oră. Ne așteaptă un duel echilibrat: ultimele șapte dueluri oficiale ale argeșenilor au avut scoruri la o diferență de cel mult un gol.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Rapid vs Arges
Pronostic:
1
Cota
1.55
Cota finala: 1.55
Profit: 4.40
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro