Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.07

Superbet

1.Venezia-Juventus

Astazi, de la ora 19:00, Juventus joacă pe terenul Veneziei, echipă împotriva căreia, în Serie A, nu a mai pierdut de 60 de ani. Lagunarii au primit câte 4 goluri în ultimele două meciuri din campionat și au ajuns la 3 înfrângeri consecutive. 

Venezia nu trece prin cea mai fericită perioadă. Nou-promovata a pierdut ultimele 3 meciuri din campionat și, înaintea etapei, ocupa locul 16, la 5 puncte distanță de zona retrogradării. 

cota2.ro

Juventus vine la Venezia după ce a reușit să încheie pe primul loc în grupa din Liga Campionilor. Torinezii au învins-o cu 1-0 pe Malmo și au terminat peste Chelsea, care a reușit doar un egal cu Zenit. A fost al treilea meci consecutiv în care trupa lui Allegri câștigă fără să primească gol. Înaintea partidei cu suedezii, Juve se impusese cu 2-0 atât împotriva Salernitanei, cât și în partida cu Genoa. 

  • Venezia: L L L W L
  • Juventus: W W W L L

În afara absențelor de lungă durată ale lui Danilo și Chiesa, Juve nu va conta nici pe Kulusevski, aflat în refacere după o intervenție chirugicală. Totodată, Ramsey și McKennie sunt incerți pentru meciul cu Venezia. 

2.Norwich-Manchester Utd

Manchester United are o ocazie foarte bună de a reveni cât mai aproape de Top 4 în Premier League, în urma întâlnirii din deplasare cu Norwich City, programată in seara asta, de la ora 19:30, în etapa a 16-a. Gazdele sunt pe ultimul loc în acest moment.

Norwich City pleacă în mod clar cu a doua șansă în această partidă, dar este decisă să-i facă probleme grupării de pe Old Trafford și să obțină maximum posibil din această întâlnire. 

Norwich City este la al cincilea meci cu Dean Smith pe banca tehnică și a reușit să evite înfrângerea în 3 din cele 4 jocuri, cu Southampton (2-1, acasă), Wolves (0-0, acasă) și Newcastle (1-1, deplasare). Singurul eșec a venit chiar în ultima etapă, la Tottenham (scor 0-3). 

  • Norwich: L D D W W
  • Manchester Utd: D W W D W

După primele două jocuri pe Old Trafford, cu Crystal Palace (1-0) și Young Boys (1-1) în Liga Campionilor, Ralph Rangnick va susține și primul joc în deplasare cu Manchester United. 

După ce l-a demis pe Ole Gunnar Solskjaer, Manchester United nu a mai cunsocut înfrângerea, fiind acum într-o serie pozitivă de 5 partide. A mai urcat și în clasament, fiind la o lungime de 3 puncte de West Ham United, care ocupă locul 4. 

De remarcat faptul că Ralph Rangnick și-a odihnit toți titularii cu Young Boys, la mijlocul săptămânii. Paul Pogba și Raphael Varane rămân principalele absențe ale echipei Manchester United.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Venezia vs Juventus
Pronostic:
2
Cota
1.43
Norwich vs Manchester Utd
Pronostic:
2
Cota
1.45
Cota finala: 2.07
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro