Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.73

BETANO

1.Stuttgart-Bayern

Bayern Munchen are șase puncte avans cu două etape înainte de finalul turului în Bundesliga și încearcă să încheie 2021 cel puțin la această distanță în fața Borussiei Dortmund. Astazi, de la 19:30, liderul joacă la Stuttgart, în penultima rundă din acest an și are clar prima șansă. 

Stuttgart pare să treacă printr-un moment destul de bun în acest final de an. După cinci etape la rând în care au luat doar două puncte, într-o perioadă în care au părăsit și Cupa Germaniei,gazdele din seara asta au ajuns să nu mai piardă în ultimele trei și au reușit să scape de poziția de baraj pe care o ocupau până în urmă cu scurt timp. 

cota2.ro

  • Stuttgart: W D W L W
  • Bayern: W W W W W

Bayern a trecut peste acea perioadă în care câștiga la scoruri categorice toate partidele. În ultimele luni, bavarezii au părut inclusiv vulenrabili, iar în perioada recentă s-au transformat într-o echipă care câștigă la limită majoritatea partidelor. În ultimele cinci etape, în afara înfrângerii surprinzătoare de la Augsburg, echipa lui Julian Nagelsmann s-a impus de patru ori la diferență de un singur gol. 

2.Anderlecht-St.Truiden

In Jupiter Pro League,in runda 19,incepand cu ora 22.00 avem fata in fata echipa de pe locul 5,Anderlecht,si echipa de pe locul 12,St.Truiden.

Pentru echipa gazda meciul este foarte important avand in vedere ca este la doar 2 puncte de pozitia a 3-a in clasament.

Din punct de vedere al formei:

  • Anderlecht: W W W W D
  • St.Truiden: L L L W W

De mentionat faptul ca in ultimele 5 meciuri directe,gazdele nu au pierdut niciodata,de 3 ori au invins si de 2 ori au remizat.

Pentru ca joaca acasa si pentru ca cele 3 puncte puse in joc sunt foarte importante voi juca acest meciul simplu ,solist.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Stuttgart vs Bayern
Pronostic:
PsF 2
Cota
1.22
Anderlecht vs St.Truiden
Pronostic:
1
Cota
1.42
Cota finala: 1.73
Profit: 5.84
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro