Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 6.13

UNIBET

Prima intalnire directa intre argentinianul Kicker si americanul Tiafoe, un meci in cadrul turneului de la ATP Miami, Sua. Vad un succes a lui Tiafoe F. in aceasta intalnire pentru faptul ca pleaca si favorit tinand cont ca acest turneu se disputa la el acasa.

Turul II de la WTA Miami le aduce fata in fata pe Azarenka locul 186 si pe Madison Keys aflata pe pozitia a 15-a in momentul de fata. In primul joc Azarenka a trecut in doua seturi de C. Bellis(Sua) asa ca voi merge pe o victorie a jucatoarei din Belarus asta noapte.

cota2.ro

Liderul Conf. de Vest, Tampa Bay va juca in aceasta noapte pe terenului celor de la NY Islanders. Statistica ne arata ca in ultimele 5 intalniri directe sau inscris in medie 6 goluri per meci iar TB Lightning conduce cu 4-1 la general. Ne asteptam din nou la un joc ofensiv din partea celor doua formatii.

Canadian Tire Center va fi gazda meciului dintre Ottawa Senators vs Edmonton Oilers, doua echipe ce nu traverseaza o perioada foarte buna in sezonul regulat din NHL, Sua. Totusi vom avea fata in fata doua echipe ce marcheaza in medie 3 goluri per meci asa ca mizez pe cel putin 5 reusite in acest meci.

Cel mai interesant joc al noptii se va disputa intre liderul Nashville Predators si Toronto Maple Lefas, un meci ce se va desfasura pe Bridgestone Arena. Gazdele vin dupa 4 victori consecutive si dupa parerea mea nu va pierde acest meci impotriva lui TOR Maple Leafs.


Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Kicker N. vs Tiafoe F
Pronostic:
2
Cota
1.29
Azarenka V. vs Keys M.
Pronostic:
1
Cota
1.00
NY Islanders vs TB Lightning
Pronostic:
over 5,5
Cota
1.49
OTT Senators vs EDM Oilers
Pronostic:
over 4,5
Cota
1.35
NAS Predators vs TOR Maple Leafs
Pronostic:
1X
Cota
1.32
Cota finala: 3.43
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro