Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.81

Superbet

1.Atalanta-Roma

Atalanta este cea mai în formă echipă din Serie A în acest moment, fiind singura care a reușit să se impună de fiecare dată în ultimele șase etape. Asta a făcut ca formația lui Gasperini să intre în lupta pentru titlu. În această serie impresionantă, Atalanta a reușit să-și confirme statutul de favorită cu Cagliari, Spezia, Venezia și Verona, dar a scos și două victorii extrem de importante cu Juventus și Napoli, ambele în deplasare. 

Cu Roma, Atalanta este favorită. Gasperini are aproape toți oamenii la dispoziție, cu excepția lui Robin Gosens, care mai are de stat cel puțin o lună. 

cota2.ro

  • Atalanta: W L W W W
  • Roma: W W L L W

Jose Mourinho și-a început treaba la Roma cu o serie de șase victorii la rând în toate competițiile, după care au apărut problemele. Acestea au apărut inclusiv în partidele tari , cu Lazio, Juventus, Milan și Inter, iar cel mai bun rezultat dintr-un meci cu un adversar puternic a fost un 0-0 cu Napoli.

La Bergamo, Mourinho se poate baza din nou pe Mancini și Zaniolo, iar cei doi ar trebui să revină direct în primul 11, după ce au fost suspendați cu Spezia. De această dată stă însă Felix Afena-Gyan, tânărul ghanez care a adus victoria echipei sale în urmă cu aproape o lună, printr-o dublă cu Genoa, pe Marassi. El a fost eliminat în etapa precedentă, după ce a luat două cartonașe galbene. 

2.Rapid-Botosani

Astazi, de la ora 20:30, avem un meci important la București, pentru zona de ”play-off”. Rapid și Botoșani vor să încheie 2021 în primele șase poziții. Giuleștenii au căzut pe 6, cu 31 de puncte, în vreme ce moldovenii vin în capitală cu un moral în creștere. Botoșaniul este pe 4, cu 33 de puncte. În tur, ”alb-vișiniii” au învins cu 2-0 în fieful moldovenilor. 

Eșecul cu 1-3 din derby-ul cu FCSB nu a lăsat doar urmări din punct de vedere al rezultatului. Fundașii Săpunaru și Junior Morais sunt suspendați pentru acest meci, la fel ca și antrenorul Mihai Iosif. 

  • Rapid: L W L D D
  • Botosani: W D D D L

În altă ordine de idei, gazdelor de sâmbătă nu le merge neapărat prea bine în această perioadă. Rapidiștii au numai două victorii în ultimele nouă confruntări oficiale. De asemenea, pe teren propriu, ”alb-vișiniii” au bifat numai patru triumfuri în campionatul în curs. 

După patru meciuri fără victorie și, mai exact, după trei egaluri la rând, Botoșaniul a obținut o victorie importantă miercuri, 2-1, acasă cu Gaz Metan Mediaș. A fost cel de-al cincilea meci din ultimele șase ale trupei lui Marius Croitoru în care scorul final a fost la o diferență de cel mult un gol.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Atalanta vs Roma
Pronostic:
2-5g/meci
Cota
1.35
Rapid vs Botosani
Pronostic:
I><II
Cota
1.34
Cota finala: 1.81
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro