Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.68

Superbet

1.CFR Cluj-Arges

CFR vrea să încheie cu brio anul 2021 în fața propriilor fani, mai ales că Liga 1 este mai departe la picioarele clujenilor. Înaintea rundei a 21-a, ”alb-vișiniii” sunt pe primul loc, cu 54 de puncte, la opt lungimi în fața singurei echipe care mai poate spera că va ține pasul cu ei, FCSB.De cealalta parte,piteștenii sunt pe 8, cu 28 de puncte. 

  • CFR Cluj: W W W W W
  • Arges: D L L W W

CFR a câștigat toate cele trei jocuri directe de la revenirea Argeșului în liga 1, fără să primească vreun gol: 2-0 și 5-0 în sezonul trecut, respectiv 1-0, în turul actualei ediții. 

cota2.ro

CFR are cea mai bună apărare din campionat, cu doar opt goluri primite, iar înaintea vizitei ”alb-violeților” din Trivale, sunt singura formație care nu a pierdut acasă nici măcar un punct în campionatul în curs! 

Argeșenii sunt la trei meciuri la rând fără victorie, în acest răstimp ei bifând un punct, scos chiar în runda trecută, 1-1, acasă cu Sepsi. 

2.Sepsi-FCSB

Jocul de la Sfântu Gheorghe de astazi,de la ora 20:30, are o miză foarte importantă! 

În ultima rundă din 2021, Sepsi trebuie să învingă pentru a mai păstra șanse de calificare în ”play-off”. Covăsnenii sunt într-o formă remarcabilă, ajungând pe 10, cu 25 de puncte, la numai șase puncte distanță de ultima poziție care permite accederea în sezonul de Top6. 

Oaspeții nu au voie să nu învingă dacă mai vor să aibă șanse decente să țină pasul cu CFR. FCSB are 46 de puncte, cu opt mai puține decât campioana en-titre. 

  • Sepsi: D W W W D
  • FCSB: W W W W W

”Roș-albaștrii” au învins în jumătate din cele 14 confruntări directe, în campionat sau Cupă, susținute contra lui Sepsi. Totuși, este important de precizat că FCSB nu are nicio victorie împotriva covăsnenilor, în ultimele cinci dueluri directe. Fiecare din aceste cinci partide a avut ”GG” la final.

 Al doilea mandat al lui Toni Petrea la FCSB decurge excelent. Cu acel 3-1 de miercuri, din derby-ul cu Rapid, Petrea a bifat cinci din cinci victorii posibile. 

Atenție: ultimele șapte deplasări oficiale ale celor de la FCSB au avut toate rezultate la o diferență de cel mult un gol. 



Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
CFR Cluj vs Arges
Pronostic:
Peste 0.5 goluri în meci, Peste 4.5 cornere în meci
Cota
1.20
Sepsi vs FCSB
Pronostic:
X2
Cota
1.40
Cota finala: 1.68
Profit: 6.80
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro