Ponturi Pariuri Fotbal Crystal Palace vs Norwich

BETANO

Crystal Palace vs Norwich

Anglia, Premier League 28.12.2021

cota2.ro


 Crystal Palace va primi vizita lui Norwich, lanterna rosie a Premier LEAGUE, in ultima etapa a primei manse a acestui campionat superb de fotbal.

 Insa, gazdele nu sunt in cea mai buna forma. Au o singura victorie in ultimele 7 etape, iar probleme de lot nu au incetat sa apara. Vor lipsi jucatori importanti pentru echipa iar absenta acestora poate fi o mare problema pentru echipa.

Zaha vedeta echipei este suspendat, dupa eliminarea cu Tottenham, primul portar Guaita va lipsi si el. McArthur, Benteke, Luka Milivojević, probabil vor lipsi si ei.


 Norwich continua pe panta ascendenta inca de la inceputul campionatului, dezamagandu-i pe fani de la inceputul sezonului.

Au 4 infrangeri consecutive, fără sa marcheze vreun gol in poarta adversa, iar in ultima etapa disputata in Premier League, au fost umiliti de tunarii de la Arsenal cu 0-5, pe teren propriu.


Pe langa forma extrem de slaba, acestia vor juca fara primul portar Tim Krul, fundasul central Hanley, Rashica si Normann. Oaspetii sunt cea mai slaba echipa in deplasare, avand doar 3 goluri marcate si 20 primite, avand o singura victorie cu Brentford.


 In 4 din ultimele 5 intalniri direct am avut sub 2.5 goluri inscrise si au fost aratate maximum 5 cartonase galbene.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Crystal Palace vs Norwich
Pronostic:
Sub 3.5 goluri & 1X & sub 6.5 cartonase
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 0.75
Stake: 1
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro