Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.64

UNIBET

Adelaide United a terminat pe penultimul loc in sezonul trecut, cu o evolutie care a lasat mult de dorit, iar prestatia acesteia de pana acum confirma acest lucru. Astfel, echipa condusa de germanul Marco Kurz se afla pe locul 7, cu 5 puncte, avand -2 in dreptul golaverajului. Mai mult decat atat, in ultimele doua etape a pierdut la-, in fata celor de la Melbourne City si Perth Glory. Faptul ca se joaca pe “Coopers Stadium” nu este deloc in avantajul celor de la Adelaide United, deoarece dupa doua jocuri, a reusit sa-si treaca in cont un singur punct, de fiecare data primind cate doua goluri.

De cealalta parte, Newcastle Jets continua sa uimeasca lumea fotbalului din Australia si asta deoarece in editia trecuta a terminat pe ultimul loc, iar acum este neinvinsa. Mai mult, ocupa locul al treilea, cu 11 puncte, avand ocazia chiar sa treaca pe primul loc, deoarece diferenta dintre ea si liderul A-League este de doua lungimi, avand si un meci mai putin. In etapa trecuta, O’Donovan a facut spectacol si a marcat doua goluri in succesul cu 3-0 in fata celor de la Wellington Phoenix, devenind echipa cu cele mai multe goluri inscrise. Din 13 reusite, sapte au venit in cele doua deplasare pe care ea le-a avut, meciuri in care a obtinut maximum de puncte.

cota2.ro

Cu sase puncte obtinute din tot atatea posibile in meciurile din deplasare, Newcastle Jets are acum ocazia sa faca un nou meci spectaculos, partida pe care ma astept sa o castige si de aceasta data, insa, nu fara sa primeasca gol, avand in vedere ca Adelaide stie sa profite de ocaziile oferite.




Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Adelaide United vs Newcastle Jets
Pronostic:
DNB2
Cota
2.20
Del Potro J. vs Haase R.
Pronostic:
1
Cota
1.20
Cota finala: 2.64
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro