Ponturi Pariuri Fotbal Dortmund vs Freiburg

Superbet

Dortmund-Freiburg

Borussia Dortmund și Freiburg vor fi adversare pe Signal Iduna Park, astazi de la ora 21:30, în etapa a 19-a din Bundesliga. 

Returul din Bundesliga a început cum nu se putea mai bine pentru Borussia Dortmund, deși ”galben-negrii” au făcut o primă repriză groaznică la Frankfurt. Condusă la pauză cu 2-0, după dubla lui Borre, echipa lui Marco Rose a revenit spectaculos în ultimele 20 de minute. Thorgan Hazard a redus, mai întâi, din diferență, după care Bellingam și Dahoud au marcat în interval de trei minute (87 și 89) pentru a aduce victoria lui Dortmundului. 

cota2.ro

Astazi, Marco Rose încă nu se poate baza pe jucători ca Akanji, Mateu Morey sau Schmelzer, în continuare accidentați. În plus, Marius Wolf și Dan-Axel Zagadou s-ar putea să fie scoși din joc de teste COVID-19 pozitive, în timp ce Gio Reyna încă nu este la 100% din punct de vedere fizic, după o lungă perioadă de absență. 

  • Dortmund: W L W D W
  • Freiburg: D W D L W

Freiburg a câștigat ultimele două partide cu Borussia Dortmund, iar, în acest sezon din Bundesliga, a fost prima echipă care i-a bătut pe ”galben-negri”. 

Freiburg are parte însă de un sezon foarte bun și, chiar dacă a câștigat doar de două ori în ultimele cinci etape, se menține în zona Champions. Returul a început însă cu o dezamăgire, doar un 2-2 acasă cu Arminia Bielefeld, după ce a condus cu 2-0. Cu doar un punct luat într-un meci în care era clar favorită, Freiburg a picat pe locul al patrulea, fiind depășită de Hoffenheim.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Dortmund vs Freiburg
Pronostic:
2-4g/meci
Cota
1.62
Cota finala: 1.62
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro