Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.56

BETANO

1.Club Brugge-St.Truiden

Confruntarea din cadrul rundei cu numarul 22 din Belgia Jupiler League, dintre Club Brugge si St. Truiden. Meciul va incepe de la ora 21:45 si o are ca favorita certa la victorie pe formatia gazda.

Club Brugge a luat un singur punct in ultimele doua etape si s-a departat la 7 puncte de liderul Royale Union SG.dar este singura echipa din Jupiler League neinvinsa pe teren propriu.

cota2.ro

De partea cealalta St Truiden a incheiat anul 2021 cu o victorie, intrerupand astfel o serie de 5 infrangeri.In ultimele 3 deplasari St Truiden a inregistrat doar infrangeri, toate cu 2+ goluri primite.

Un singur punct a obtinut St Truiden in ultimele 10 meciuri jucate pe Jan Breydel Stadion din Bruxelles.

  • Club Brugge: W D L W D
  • St.Truiden: W L L L L

2.PSG-Brest

PSG va juca împotriva lui Stade Brestois, astazi, de la ora 22:00, pe Parc des Princes, în etapa a 21-a din Ligue 1. Echipa lui Mauricio Pochettino conduce detașat campionatul și pare că deja s-a relaxat, dacă ne uităm pe ultimele rezultate. Doar o victorie au mai obținut parizienii în precedentele cinci runde. Nici adversarii n-o duc însă foarte bine, o serie excelentă de victorii încheidu-se brusc. 

PSG nu a mai pierdut de la finalul lui noiembrie, atunci când ceda la Manchester, cu 2-1 în fața lui City și își lua adio de la primul loc în grupa de Champions League. De atunci, echipa lui Mauricio Pochettino a mai jucat nouă partide, fără să mai fie învinsă. În Ligue 1 însă, parizienii au mai câștigat doar cu Monaco în ultimele cinci etape, remizând cu Nice, Lens, Lorient și Lyon. 

  • PSG: D W D W W
  • Brest: L W D W L

Brest a avut un start slab de sezon, necâștigând niciun meci în primele 11 etape. Michel Der Zakarian a fost însă păstrat, iar, apoi echipa sa a început să se impună în partidă după partidă. Cu șase victorii la rând, gazdele au ieșit din zona retrogradării.

De retinut faptul ca, PSG are victorii pe linie în fața lui Brest în ultimele 10 meciuri. 





Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Club Brugge vs St.Truiden
Pronostic:
Dnb 1
Cota
1.21
PSG vs Brest
Pronostic:
1
Cota
1.29
Cota finala: 1.56
Profit: 5.60
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro