Ponturi Pariuri Fotbal Brentford vs Manchester Utd

Superbet

Brentford-Manchester Utd

Brentford și Manchester United au avut parte de dezamăgiri în weekend-ul trecut în Premier League și vor căuta să obțină mai mult in seara asta, de la ora 22:00. Este o reprogramare din etapa a 17-a. 

Cele două formații se înfruntă pentru prima dată în istorie într-o partidă în Premier League.

cota2.ro

Brentford își epuizează meciurile restanță cu această ocazie, după ce săptămâna trecută a susținut și partida cu Southampton, pierdută în deplasare cu 4-1. Pentru formația lui Thomas Frank a urmat apoi o înfrângere la Liverpool, cu 3-0, în contextul în care adversarii nu i-au avut pe Salah și Mane în echipă. Așadar, londonezii vin după cea mai slabă săptămână a sezonului, după promovare, în care au suferit două înfrângeri cu golaveraj 1-7.

  • Brentford: L L W W L
  • Manchester Utd: D W L W D

Manchester United a pierdut alte două puncte importante în weekend-ul trecut, în tentativa de a reveni în Top 4, după ce a remizat 2-2 la Aston Villa. „Diavolii roșii” au avut victoria în mână (2-0 în minutul 67), Bruno Fernandes marcând ambele goluri. Dar după intrarea lui Coutinho în tabăra adversă, formația din Birmingham a reușit egalarea. Astfel, formația lui Ralf Rangnick a rămas cu o victorie în ultimele 4 etape și ocupă doar locul 7, fiind la 5 puncte distanță de West Ham (locul 4).

Statisticile spun că „diavolii roșii” sunt neînvinși de 12 partide în Londra. Ultimul eșec în capitală a fost pe 1 ianuarie 2020, 0-2 cu Arsenal. În acest sezon, Manchester United a câștigat la West Ham cu 2-1 și la Tottenham cu 3-0 și a remizat la Chelsea cu 1-1.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Brentford vs Manchester Utd
Pronostic:
PsF 2
Cota
1.57
Cota finala: 1.57
Profit: 4.56
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro