Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.18

Superbet

1.Chelsea-Tottenham

Chelsea și Tottenham se înfruntă astazi, de la ora 18:30, pentru a treia oară în această lună. După două jocuri în Cupa Ligii, ambele câștigate de gruparea de pe Stamford Bridge, cu 2-0, respectiv 1-0, cele două formații se înfruntă acum în etapa a 23-a din Premier League.

În acest moment, Tottenham are patru meciuri mai puțin disputate decât Chelsea, iar diferența dintre cele două echipe este de 7 puncte în favoarea formației de pe Stamford Bridge. Așadar, acest joc poate fi un moment de cotitură pentru ambele formații.

cota2.ro

În ceea ce privește jocurile directe recente, Chelsea este într-un mare avantaj. În acest sezon, Albaștrii au câștigat toate cele trei jocuri cu Tottenham, golaverajul fiind 6-0. În tur, Hotspur a cedat pe teren propriu fără drept de apel, cu 3-0. Chelsea are 5 victorii și un egal cu Tottenham în ultimele 6 partide în Premier League, iar în 5 ocazii nu a primit gol. 

  • Chelsea: D L W W W
  • Tottenham: W L W L W


2.Milan-Juventus

Cel mai tare meci al etapei a 23-a din Serie A se joacă pe Stadio San Siro, astazi, de la ora 21:45, între Milan și Juventus. 

Gazdele sunt pe poziția a 3-a în clasament, în timp ce Juve, care are o perioadă pozitivă, este în continuare în afara locurilor de Liga Campionilor, pe poziția a cincea, însă s-a apropiat de Top 4. 

Milan e neînvinsă în 3 din precedentele 4 dueluri directe din campionat, în care s-au marcat în total 15 goluri, adică o medie de aproape 4/meci. Pe San Siro, nu s-a mai înregistrat un rezultat de egalitate din 2012, atunci când pe banca rossonerilor stătea Max Allegri, actualul antrenor al lui Juve. De atunci, 3 victorii pentru gazde și 6 succese ale bianconerilor. 

  • Milan: L W W W W
  • Juventus: W W L W D

În etapa trecută, Milan a pierdut surprinzător meciul de pe teren propriu cu Spezia, scor 1-2. Un eșec care i-a împiedicat pe rossoneri să o depășească pe rivala Inter și să urce pe primul loc. În contextul eșecului suferit la începutul acestei săptămâni, pentru Il Diavolo e fundamental un rezultat pozitiv in seara asta. În primul rând, pentru a rămâne în cursa pentru titlu. În al doilea rând, pentru a o ține pe Juventus la o distanță importantă în lupta pentru un loc de Liga Campionilor. 

Juve e neînvinsă în ultimele 8 meciuri de campionat, parțial în care a obținut 6 victorii și două remize. În această perioadă, singurul pas greșit al torinezilor a fost eșecul dramatic din Supercupa Italiei, 1-2 cu Inter, partidă decisă de un gol marcat în minutul 120. 


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Chelsea vs Tottenham
Pronostic:
2-6g/meci
Cota
1.32
Milan vs Juventus
Pronostic:
PsF X
Cota
1.65
Cota finala: 2.18
Profit: 5.90
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro