Ponturi Pariuri Fotbal Farul vs U.Craiova 1948

Superbet

Farul-U.Craiova 1948

Ultimul meci din runda a 22-a a Ligii 1 se anunță incitant, având în vedere situația celor două trupe, în clasament. 

Farul este în cursă pentru calificarea în ”play-off”, dobrogenii fiind chiar pe ultima treaptă din Top6, cu 32 de puncte. Orice altă variantă decât victoria ar complica mult din calculele dobrogenilor. 

cota2.ro

Dincolo, oaspeții de la U Craiova 1948 sunt pe poziție de baraj, 14, cu 19 puncte. Și pentru ei, un pas greșit le-ar agrava situația.

În tur, a fost 1-1 în disputa din Bănie. 

  • Farul: D W L L W
  • U.Craiova 1948: W D W L L

Farul a încheiat 2021 cu un 2-0 la Dinamo București. Echipa lui Gheorghe Hagi stă bine cu parcursul recent, având doar două eșecuri în ultimele șapte etape.

Dobrogenii sunt una din cele mai de temut formații, pe propriul teren. Acasă, ”alb-albaștrii” au adunat 22 de puncte în zece jocuri, încasând doar patru goluri în fața suporterilor proprii! 

U Craiova 1948 l-a readus pe bancă pe Nicolo Napoli și l-a semnat pe atacantul Chițu, chiar de la Farul. Dar, oltenii au o interdicție temporară la transferuri. 

”Juveții” au o singură victorie în ultimele nouă meciuri oficiale, dar au prestații destul de bune în deplasare, acolo unde au adunat nouă puncte în zece dispute. 

Interesant este că în niciunul din ultimele nouă jocuri oficiale de ”afară” U Craiova 1948 nu a primit mai mult de un gol. Oltenii nu au încasat niciun gol în ultimele trei deplasări. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Farul vs U.Craiova 1948
Pronostic:
PsF X
Cota
1.72
Cota finala: 1.72
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro