Ponturi Pariuri Fotbal CFR Cluj vs Botosani

Superbet

CFR Cluj-Botosani

Un meci foarte important pentru CFR . FCSB a castigat aseara impotriva echipei Dinamo si s-a apropiat la 7 puncte.

De asemenea,meciul este foarte important si pentru echipa oaspete in cursa lor pentru accederea in play off,fiind clasati pe pozitia a 4-a cu 37 de puncte.

cota2.ro

Deși a primit trei goluri contra FCSB, 3-3, echipa lui Dan Petrescu are mai departe cea mai bună apărare din campionatul în curs, cu 11 goluri încasate.

De retinut ca ultima dată când ardelenii au pierdut acasă în Liga a 1 a fost pe 10 mai 2021, 0-1 cu Sepsi si că ”alb-vișiniii” sunt, deocamdată, singura formație care și-a asigurat matematic calificarea în play-off.

  • CFR Cluj: D W W W W
  • Botosani: W L D W D

În runda anterioară, Botoșaniul a obținut o victorie cu dublă semnificație. A trecut cu 1-0 de Sepsi, întărindu-și locul din clasament și reușind să scoată în mare măsură din calcule o contracandidată la play-off. 

Triumful cu covăsnenii constituie a șasea partidă la rând fără eșec pentru baietii lui Marius Croitoru. Botoșănenii sunt pe locul 2 în topul deplasărilor, cu 20 de puncte externe, cu un singur eșec extern, 1-3 la FCSB. 

Din 26 de jocuri oficiale în toate competițiile, CFR are un avantaj de 14-6 la victorii, în fața botoșănenilor dar, este de notat că Botoșaniul nu a învins niciodată în cele 12 vizite oficiale de până acum din Gruia, bifând numai două egaluri din 2012 încoace, de când cele două grupări se confruntă!

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
CFR Cluj vs Botosani
Pronostic:
PsF X
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 5.25
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro