Ponturi Pariuri Fotbal At.Bilbao vs Real Madrid

Superbet

At.Bilbao-Real Madrid

At.Bilbao-Real Madrid se joacă din nou, pentru a patra oară din 1 decembrie 2021 încoace, de data asta în Cupa Spaniei! Madrilenii au învins cu 1-0 și 2-1 în disputele programate în campionat, iar ”albii” s-au impus cu 2-0 în finala Supercupei, disputată pe 16 ianuarie! 

Real nu a mai pierdut pe stadionul lui Athletic din martie 2015, atunci când Athletic învingea cu 1-0. De altfel, este important de sesizat că fiecare din ultimele nouă jocuri directe cu trupa din Bilbao în calitate de gazdă s-a terminat cu scoruri la o diferență de cel mult un gol. 

cota2.ro

  • At.Bilbao: W W L W D
  • Real Madrid: D W W W W

În runda anterioară, elevii lui Marcelino au învins cu 1-0 la Rayo și au ajuns pe 9, cu 31 de puncte din 22 de meciuri. Astfel, eșecul din finala Supercupei constituie singurul suferit în ultimele șapte dispute competitive.Dar, Athletic nu are un sezon foarte inspirat pe teren propriu, acolo unde, în Primera, nu a adunat decât 14 puncte în zece dispute. 

De asemenea,au primit gol în fiecare din ultimele șapte partide din propria arenă.

Real vine după două meciuri neașteptat de complicate cu modesta Elche. După ce au trecut greu de valencieni în Cupă, madrilenii au scos doar un 2-2 acasă cu Elche, cu un gol marcat în prelungiri. 

Totuși, eșecul de la Getafe din 2 ianuarie, 0-1, constituie singurul insucces oficial din 3 octombrie încoace pentru Real Madrid. Madrilenii au marcat minimum două goluri în fiecare din ultimele opt dispute competitive, confirmând de ce au cel mai bun atac din Primera, cu 47 de goluri. 


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
At.Bilbao vs Real Madrid
Pronostic:
PsF X
Cota
1.65
Cota finala: 1.65
Profit: 4.55
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro