Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.96

Superbet

1.Roma-Genoa

Astazi, de la ora 16:00, Roma primește vizita celor de la Genoa, în primul meci al etapei a 24-a din Serie. Trupa lui Mourinho trei victorii consecutive în toate competițiile și nu a mai fost învinsă de roș-albaștri din mai 2014. 

1-0 împotriva lui Cagliari și 4-2 la Empoli sunt victoriile obținute de Roma în ultimele două etape, iar rezultatele au reaprins speranțele capitolinilor la o clasare pe o poziție de Liga Campionilor. Înaintea rundei, trupa lui Mourinho este pe 6, la 4 puncte în spatele lui Juventus și la 5 distanță pe locul 4, ocupat de Atalanta. 

cota2.ro

RB Leipzig pare că și-a revenit după demiterea lui Jesse Marsch. Din ultimele opt meciuri disputate, saxonii au câștigat șase și au pierdut unul singur, cel cu Bielefeld, din ultima etapă a turului. Este și singura înfrângere de după venirea lui Domenico Tedesco, omul care a reușit să-i readucă pe ”tauri” în lupta pentru Top 4. 

  • Roma: W W W L L
  • Genoa: D L L L D

Înaintea rundei, Genoa este penultima în Serie A, cu doar 13 puncte în 23 de etape, la 5 puncte de salvarea de la retrogradare. Mai mult, ligurienii a doua cea mai slabă apărare din Serie A, cu 45 de goluri primite, marcând doar de 20 de ori în acest campionat. 

2.Bayern-Leipzig

Bayern Munchen și Leipzig se întâlnesc astazi, de la 19:30, în cel mai important meci al etapei a 21-a din Bundesliga. Bavarezii sunt mari favoriți în această confruntare, contra unei formații în fața căreia nu au pierdut niciodată și care este sub nivelul arătat în sezonul precedent. 

După un start slab de retur, cu o înfrângere acasă în fața Borussiei Monchengladbach, Bayern și-a revenit la Koln, unde a câștigat cu 4-0. Robert Lewandowski a marcat de trei ori și are deja patru reușite în a doua jumătate a campionatului, asta deși nu a înscris și runda trecută, când echipa sa a câștigat din nou categoric, 4-1, la Berlin, cu Hertha. 

  • Bayern: W W L W W
  • Leipzig: W W W W L

Leipzig pare că și-a revenit după demiterea lui Jesse Marsch. Din ultimele opt meciuri disputate, saxonii au câștigat șase și au pierdut unul singur, cel cu Bielefeld, din ultima etapă a turului. Este și singura înfrângere de după venirea lui Domenico Tedesco, omul care a reușit să-i readucă pe ”tauri” în lupta pentru Top 4. 


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Roma vs Genoa
Pronostic:
1
Cota
1.38
Bayern vs Leipzig
Pronostic:
1
Cota
1.42
Cota finala: 1.96
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro