Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.73

Superbet

1.Atalanta-Cagliari

Astazi, de la ora 13:30, Atalanta primește vizita celor de la Cagliari.

Atalanta nu trece printr-o perioadă prea bună. În ultimele 5 etape, au strâns doar 6 puncte din 5 posibile, fiind învinși de Roma, câștigând cu 6-2 pe terenul lui Udinese și înregistrând trei remize albe, cu Genoa, Inter și Lazio. Aceste rezultate au pus trupa lui Gasperini în situația de a simți presiunea celorlalte contracandidate la o clasare pe un loc de Liga Campionilor. Atalanta este pe locul 4, dar Juventus s-a apropiat la un singur punct. 

cota2.ro

Dacă în deplasare,este cea mai bună echipă din Serie A, fiind singura care nu a pierdut în deplasare, meciurile de pe teren propriu au fost cele care le-au pus probleme gazdelor.

  • Atalanta: D D W W D
  • Cagliari: D L L W W

După ce a început anul cu două victorii la același scor, 2-1, cu Sampdoria și Bologna, Cagliari a fost învinsă de Roma, remizând apoi cu Fiorentina, în ultima etapă. Înaintea rundei,ocupau locul 18, primul sub linia retrogradării. Echipa lui Mazzarri este la doar un punct în spatele Veneziei, prima echipă aflată în afara zonei care duce în Serie B. 

Deplasările au fost marea problemă a celor de la Cagliari. O victorie, 3 egaluri și 7 înfrângeri sunt rezultatele trupei lui Mazzarri departe de Sardinia. Unicul succes a fost cel de la Genova, cu Sampdoria, fiind obținut în chiar prima etapă disputată în 2022. 

2.Real Madrid-Granada

„Galacticii” revin în campionat după dezamăgirea din Cupă, unde au fost eliminați în „sferturi”, în fața lui Athletic Bilbao, și primesc vizita Granadei, în etapa cu numărul 23 din La Liga. Liderul Real Madrid vrea să profite de remiza principalei sale urmăritoare, Sevilla, în deplasare, la Pamplona, pentru a mări din nou avansul în fruntea clasamentului. Momentan, „Los blancos” mai au doar trei puncte peste trupa andaluză. 

În ciuda eșecului din Copa del Rey, echipa lui Ancelotti stă bine pe teren propriu, în campionat, acolo unde are 21 de meciuri la rând fără eșec. 

Din fericire, nici adversarul din această rundă nu este unul de speriat. Granada, locul 16, cu 24 de puncte, e fără victorie de patru etape, iar în deplasare stă chiar și mai rău: o singură victorie în ultimele 13 meciuri de afară. 

  • Real Madrid: L D W W W
  • Granada: L L D D W

Duelurile dintre cele două echipe aduc, în general, multe goluri. 9 din ultimele 11 dueluri directe au avut peste 2,5 goluri marcate. 


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Atalanta vs Cagliari
Pronostic:
1
Cota
1.28
Real Madrid vs Granada
Pronostic:
1
Cota
1.35
Cota finala: 1.73
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro