Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.63

BETANO

1.Manchester City – Brentford

Southampton a pus capăt seriei de 12 victorii pe care Manchester City o avea în Premier League, după ce a remizat 1-1 înainte de vacanță. A fost un joc în care băieții lui Pep Guardiola au avut 74% posesie, dar au tras mai puțin pe spațiul porții în raport cu cele mai multe jocuri din acest sezon.Manchester City s-a relaxat înainte de pauza competițională și i-a permis echipei Liverpool să reducă diferența la 9 puncte între primele două clasate. 

  • Manchester City: W D W W W
  • Brentford: L L L L L

Brentford este o altă echipă care s-a bucurat de venirea vacanței după meciul din 22 ianuarie cu Wolves, cedat cu scorul de 2-1. Acesta a însemnat al patrulea eșec la rând. În precedentele partide pierduse cu Southampton (1-4, deplasare), Liverpool (0-3, deplasare) și Manchester United (1-3, acasă). 

cota2.ro

2.Milan-Lazio

Astazi, de la ora 22:00, pe San Siro, Milan o înfruntă pe Lazio în sferturile de finală ale Cupei Italiei. În aceasta fază a competiției, confruntarea se dispută într-o singură manșă. În weekend, ambele echipe au obținut succese importante în campionat și încearcă să-și mențină forma și în partida eliminatorie din Coppa Italia. 

În Cupa Italiei, Milan a intrat în competiție în faza optimilor de finală, unde a eliminat-o greu pe Genoa, antrenată atunci de Shevchenko, care a condus cu 1-0 până în minutul 74, când Giroud a egalat și a trimis meciul de pe San Siro în prelungiri, unde Leao și Saelemaekers au marcat și au adus victoria cu 3-1. 

Milan s-a calificat în semifinalele Coppa Italia de 4 ori în ultimele 6 sezoane, dar nu a mai câștigat trofeul din 2003, pierzând finalele din 2016 și 2018, ambele împotriva lui Juventus.Important de stiut este ca ,Ibrahimovic, Rebic și Kjaer sunt accidentați și vor lipsi la duelul cu Lazio. 

  • Milan: W D L W W
  • Lazio: W D W W L

La fel ca Milan, Lazio a intrat în competiție în faza optimilor de finală, unde a avut un meci greu împotriva lui Udinese. După 0-0 la finalul timpului regulamentar, capitolinii s-au calificat grație golului marcat de Immobile, în minutul 106. 

Trupa lui Sarri vine pe San Siro după o victorie clară în Serie A. Sâmbătă, Lazio a câștigat pe terenul Fiorentinei, care a resimțit din plin despărțirea de Vlahovic. 



Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Manchester City vs Brentford
Pronostic:
1 & P1.5g/meci
Cota
1.25
Milan vs Lazio
Pronostic:
1x
Cota
1.30
Cota finala: 1.63
Profit: 5.04
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro