Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.68

Superbet

1.Dinamo-Univ.Craiova

Dinamo-Craiova devine pe an ce trece un duel tot mai dezechilibrat. Oltenii, care lupta pentru calificarea în play-off, sunt favoriți clar în disputa din seara asta,de ora 19:55, de la București.

Gazdele sunt mai departe pe locul 15, cu 12 puncte din 24 de meciuri, la nu mai puțin de 11 puncte de poziția a 14-a, cea care ar duce la ”dubla” de baraj! Universitatea nu prea mai are opțiuni dacă vrea să nu rateze accesul în Top6: oltenii sunt la doar două puncte deasupra play-out-ului, pe 5, cu 36 de puncte. 

cota2.ro

  • Dinamo: L L L D L
  • U.Craiova: D L W W D

Alb-roșiii nu au contat luni, când au cedat cu 0-4 la Botoșani. Astfel, gazdele de joi sunt la cinci eșecuri consecutive. 

Trupa lui Laurențiu Reghecamp a salvat un punct în runda anterioară, când grație unui gol înscris în minutul 90+6 a scos un egal acasă, 1-1 cu CFR. Însă, Universitatea nu are nici ea cea mai bună stare înaintea jocului de joi. ”Juveții” au o singură victorie în ultimele zece etape, 1-0 cu Rapid, în prima partidă oficială din 2022. 

2.Bilbao-Valencia

Athletic Bilbao și Valencia se vor lupta pentru un loc în finala Cupei Spaniei. Ambele formații visează la câștigarea trofeului, mai ales că au ieșit din competiție granzi precum Real, Barcelona, Atletico sau Sevilla. Confruntarea are loc in seara asta, de la ora 22:30, pe stadionul San Mames.

În Copa del Rey, Valencia a avut partide grele, în care s-a impus la limită. Spre exemplu, 2-1 cu Cadiz, 1-0 cu Atletico Baleares, 2-1 cu Cartagena sau 3-1 cu Arenteiro doar după prelungiri. De asemenea, trupa lui Bordalas are o defensivă șubredă, cu 36 de goluri încasate. În La Liga, doar cele trei formații din zona retrogradării au o apărare mai slabă.

  • Bilbao: W W W W L
  • Valencia: D W L D W

După ce a pierdut de trei ori în fața lui Real Madrid în acest sezon (inclusiv în finala Supercupei Spaniei), Athletic Bilbao a reușit să câștige în fața liderului din La Liga în sferturile Cupei, scor 1-0, cu un gol marcat pe final. Acum, gruparea bască vine după o serie de patru victorii în toate competițiile, dintre care două au fost în fața celor doi mari granzi, Real și Barcelona. Bilbao a reușit să le elimine pe amândouă din Copa del Rey, în acest sezon.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Dinamo vs U.Craiova
Pronostic:
Peste 0.5 goluri în meci Peste 5.5 cornere în meci Peste 2.5 cartonașe în meci
Cota
1.40
Bilbao vs Valencia
Pronostic:
SE-1X
Cota
1.20
Cota finala: 1.68
Profit: 5.44
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro