Ponturi Pariuri Fotbal Bayern vs Salzburg

Superbet

Bayern-Salzburg

Bayern Munchen joacă împotriva lui Red Bull Salzburg în returul primei runde eliminatorii din UEFA Champoions League, astazi, de la ora 22:00, pe Allianz Arena. Primul meci s-a terminat 1-1, un scor care, în anii precedenți, ar fi fost de ajuns pentru bavarezi pentru a se califica. Cu toate că acum nu mai există regula golului în deplasare, echipa lui Julian Nagelsmann rămâne mare favorită, în fața unui oponent imprevizibil, dar care joacă în premieră în această fază a competiției. 

Bayern Munchen a trecut de opt ori de faza optimilor de finală din Champions League în precedetele zece sezoane. S-a întâmplat să iasă însă de două ori, atunci când era mare favorită, după rezultate excelente obținute în tur, în deplasare. Prima dată a fost în 2011, cu Inter, când, după 1-0 pe San Siro, a pierdut acasă cu 3-2. Apoi, în 2019, după 0-0 pe Anfield, a cedat cu 3-1 în fața lui Liverpool, pe teren propriu. 

cota2.ro

  • Bayern: D W W D L
  • Salzburg: W D W D W

Manuel Neuer, Leon Goretzka, Alphonso Davies și Corentin Tolisso rămân jucătorii cu probleme medicale din lotul lui Julian Nagelsmann. Deși e aproape de revenire, se pare că portarul Neuer nu va fi forțat nici de această dată, între buturi urmând să rămână Ulreich. 

Salzburg este una dintre echipele care încă nu a pierdut în 2022. Ce-i drept, a jucat doar șase meciuri, fotbalul în Austria reluându-se abia în februarie. Echipa lui Matthias Jaissle tocmai a încheiat ca lider detașat campionatul regulat (după 4-0 în weekend, cu Altach), fiind mare favorită să ia un nou titlu în play-off, e calificată în semifinalele Cupei și speră și într-o surpriză în Champions League, deși misiunea de la Munchen pare imposibilă. 

Pentru returul cu Bayern, Matthias Jaissle are o listă lungă de jucători indisponibili, dar lotul numeros ar trebui să-l ajute să acopere absențele acestora. Vor lipsi Albert Vallci, Sekou Koita, Ousmane Diakite, Bryan Okoh, Benjamin Sesko, Jerome Onguene, Noah Okafor și Oumar Solet. Cel mai important dintre aceștia pare să fie Onguene, camerunezul fiind o piesă de bază în centrul apărării. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Bayern vs Salzburg
Pronostic:
1&I1+&II1+
Cota
1.52
Cota finala: 1.52
Profit: 5.20
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro