Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.74

Superbet

1.Porto-Lyon

Porto și Lyon vor fi adversare în optimile de finală din Europa League. Turul are loc pe Estadio do Dragao, astazi, de la ora 19:45, acesta fiind și primul meci direct oficial dintre cele două formații, după sferturile de finală din sezonul 2003/2004 al Ligii Campionilor.

Porto a mers aproape perfect în ultimele trei luni, după ce, în decembrie, a pierdut cu Atletico de Madrid, în ultima etapă a grupelor Champions League, și a părăsit competiția. De atunci, au mai avut loc 18 partide, iar ”dragonii” nu au mai pierdut deloc. Au fost 15 victorii și alte trei remize.

cota2.ro

Porto e lider în liga internă, cu șase puncte avans față de Sporting, chiar dacă, în ultimele săptămâni, a remizat atât cu rivala din Lisabona, cât și cu Gil Vicente. A mai fost un egal și cu Lazio, în runda precedentă din Europa League, dar remiza a venit în retur, după ce a încasat un gol pe final și după ce, în prima manșă, câștigase cu 2-1 acasă. 

  • Porto: W W D D W
  • Lyon: W L D W L

Lyon vine după un succes categoric în Ligue 1. În weekend, echipa lui Peter Bosz a câștigat cu 4-1 la Lorient, într-un meci în care Romain Faivre a marcat primele goluri de după transferul de la Brest. Cu toate acestea, situația lui OL în campionat nu este deloc una grozavă. E în continuare în zona de mijloc a clasamentului, pe locul al nouălea. Sunt doar trei puncte până la ultima poziție europeană, a cincea, ocupată de Strasbourg.

2.Real Madrid-PSG

În turul optimilor de finală din Champions League, PSG s-a impus cu 1-0, prin golul din minutul 90+4, reușit de Mbappe. Ultimele meciuri au aprins însă speranțele madrilenilor.

„Los Blancos” s-au impus contra lui Real Sociedad cu 4-1, după ce bascii au deschis scorul si prin urmare, elevii lui Carlo Ancelotti au trei victorii la rând în La Liga, acolo unde sunt lideri, cu 63 de puncte, cu opt mai multe decât principala rivală la titlu, Sevilla. Trebuie amintit că eșecul de la Paris a fost cel de-al treilea suferit în 2022 la nivel oficial, cu același scor, 0-1. 

  • Real Madrid: W W W L D
  • PSG: L W L W W

În weekend, parizienii au pierdut pentru a doua oară la rând în deplasare în Ligue 1, 0-1 cu Nice. Chiar și așa, PSG rămâne lideră autoritară în campionat, cu 13 puncte mai multe decât Nice. 

Din punct de vedere al disputelor ”head-to-head”, există un echilibru perfect. Din 11 meciuri la nivel UEFA între cele două formații, avem câte patru victorii de fiecare echipă. 

Real se simte foarte bine contra echipelor franceze, având 11 victorii acasă, în cele 16 vizite ale unor grupări din Ligue 1. 

Madridul trebuie să marcheze, iar principalul argument al spaniolilor este Benzema. Francezul se află într-o perioadă magică, înscriind de șapte ori în ultimele opt partide pentru ”Los Merengues”. În total, Benzema a înscris de 27 de ori în toate competițiile pentru Real, în acest sezon!

Dincolo, Kylian Mbappe a fost suspendat în partida de campionat. Atacantul lui PSG a înscris de cinci ori în ultimele cinci jocuri ale parizienilor.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Porto vs Lyon
Pronostic:
1X
Cota
1.29
Real Madrid vs PSG
Pronostic:
Peste 1.5 goluri în meci Peste 6.5 cornere în meci
Cota
1.35
Cota finala: 1.74
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro