Ponturi Pariuri Fotbal Norwich vs Chelsea

Superbet

Norwich-Chelsea

De la ora 21:30 are loc partida dintre Norwich și Chelsea ce contează pentru etapa a 30-a din Anglia Premier League.

Norwich este intr-o forma foarte proasta, aceasta venind după cinci eșecuri consecutive, din care patru în campionat. Cea mai recentă a fost un 1:3 acasă cu Brentford, ajungând astfel la un golaveraj de 2-12 în ultimele patru runde.Este lanterna roșie din Premier League cu 17 puncte, la cinci puncte de primul loc de deasupra zonei fierbinți a clasamentului.

cota2.ro

Norwich se prezinta cu cateva probleme de lot.Billy Gilmour nu poate evolua în acest meci deoarece aparține de Chelsea. Ozan Kabak revine după o accidentare dar rămâne incert pentru acest joc. Dacă nu va fi apt la ora meciului, atunci locul lui în echipa de start va fi luat de către Christoph Zimmermann.

Jonathan Rowe, jucător venit din academia lui Norwich, ar putea fi titularizat pentru prima dată la echipa mare după ce a mai prins câteva minute din postura de rezervă.

  • Norwich: L L L L L
  • Chelsea: W W L W W

Chelsea a ajuns astfel la a treia victorie consecutivă la zero în campionat, acumulând 53 de puncte și consolidând astfel poziția a 3-a în Premier League. De remarcat că ea are cea mai bună defensivă din campionat cu 18 goluri încasate, la fel ca și Manchester City.



Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Norwich vs Chelsea
Pronostic:
Chelsea câștigă Chelsea va avea cele mai multe cornere
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: 7.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro