Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.59

Superbet

1.Manchester Utd-Tottenham

Partida din seara asta, de la ora 19:30, din cadrul etapei a 29-a în Premier League, va avea un rol cheie pentru ambele tabere.

Manchester United are un avans de 2 puncte în fața echipei Tottenham, dar londonezii au și două jocuri mai puțin disputate. Ambele grupări sunt însă în urmărirea echipei Arsenal (locul 4), care are cu un punct mai mult decât „diavolii roșii”, dar și trei restanțe. Așadar, remiza în această confruntare pe Old Trafford i-ar avantaja doar pe „tunari”.

cota2.ro

În ceea ce privește forma recentă, Tottenham arată mult mai bine. Iar ca reper poate fi luată Manchester City, adversară pe care au înfruntat-o ambele la un interval de două săptămâni, pe Etihad. Londonezii au câștigat cu 3-2, în timp ce „diavolii roșii” au cedat cu 4-1, chiar în weekend-ul trecut.

  • Manchester Utd: L D D W W
  • Tottenham: W L W L W

Tottenham ajunge pe Old Trafford după două victorii clare în Premier League, 4-0 la Leeds United și 5-0 pe teren propriu cu Everton. Între cele două jocuri, echipa a fost eliminată de Middlesbrough în Cupa Angliei. 

Manchester United a câștigat la Tottenham în tur cu goluri realizate de Ronaldo, Cavani și Rashford. Toți cei trei jucători sunt ieșiți din formă sau au avut probleme medicale. Primii doi au revenit marți la antrenamente.

2.CFR Cluj-Voluntari

CFR este lideră, cu 38 de puncte, iar distanța față de poziția a 6-a, ocupată de FC Voluntari, este uriașă, cu tot cu înjumătățire. Ilfovenii au intrat în play-off cu 24 de puncte! 

Din 16 partide, CFR a ieșit de 12 ori victorioasă, ilfovenii având numai două triumfuri. În partidele din sezonul normal, clujenii s-au impus de fiecare dată cu 1-0, astfel că avem șapte dueluri directe la rând în care voluntarenii nu au marcat contra clujenilor! 

În ultima rundă, CFR a trecut acasă cu 4-1 de Dinamo, având astfel nu mai puțin de cinci triumfuri la rând. Astfel, echipa lui Dan Petrescu are 41 de puncte din 45 posibile scoase pe propriul teren! Contra dinamoviștilor, CFR a consemnat cea mai clară victorie acasă din acest sezon. 

  • CFR Cluj: W W W W W
  • Voluntari: L L D W L

Voluntariul a intrat în premieră în play-off, ea promovând în Liga 1 în 2015. Dar, ilfovenii nu au cea mai bună perioadă, în ciuda acestei performanțe. Practic, triumful recent de acasă cu Sepsi OSK, 3-1, constituie singura victorie din ultimele șapte etape. 

Jocul cu Sepsi este singura partidă cu gol marcat de ilfoveni în aceste șapte dispute! Voluntariul are șase deplasări la rând fără gol înscris, iar ultima victorie externă datează din 5 decembrie, 2-0 la U Craiova 1948.

3.Milan-Empoli

In seara asta, de la ora 21:45, Milan primește vizita lui Empoli și are nevoie de toate cele trei puncte pentru a fi sigură că își păstrează primul loc și după etapa a 29-a. De cealaltă parte, oaspetii vin pe San Siro după o serie de 12 meciuri fără victorie. 

Lupta pentru titlul din Italia se duce, deocamdată, în trei. Milan a învins-o pe Napoli cu 1-0, etapa trecută, și a urcat pe primul loc, având două puncte mai mult decât Inter, care are și un meci în minus, și trei față de napoletani. La pândă stă și Juventus, aflată însă la 7 puncte în spate. Este pentru a treia oară în acest sezon când trupa lui Pioli urcă pe primul loc, însă niciodată nu a reușit să-și pastreze poziția mai mult de două runde. 

Pe propriul teren, Milan are doar a treia linie de clasament, cu 8 victorii, 3 egaluri și 3 înfrângeri. Sassuolo, Napoli și Spezia sunt echipele care s-au impus pe San Siro în acest sezon de Serie A. De la ultimul eșec în fața propriilor suporteri au trecut însă aproape două luni.

  • Milan: W D D D W
  • Empoli: D L L D D

Empoli este nou-promovata cu cel mai bun parcurs în actuala ediție din Serie A. După ce a ocupat, pentru scurt timp, chiar și locul 8, echipa din Toscana a intrat pe o traiectorie descedentă. Victoria cu Verona, din Cupa Italiei, obținută la jumătatea lunii decembrie, a fost și ultima obținută de trupa lui Andreazzoli. De atunci, în toate competițiile, oaspeții de sâmbătă au pierdut 6 meciuri, remizând în alte 6 rânduri. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Manchester Utd vs Tottenham
Pronostic:
2+
Cota
1.25
CFR Cluj vs Voluntari
Pronostic:
1
Cota
1.48
Milan vs Empoli
Pronostic:
1
Cota
1.40
Cota finala: 2.59
Profit: 12.72
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro